UltraBoard 950 Wireless

Het UltraBoard 950 Wireless is een compact draadloos toetsenbord. Neem het overal mee naartoe en werk op een gezondere manier dankzij het compacte formaat.

UltraBoard 950 Wireless

Compact, maar fully loaded.

Het UltraBoard 950 Wireless is een bluetooth toetsenbord, ontworpen volgens de ergonomische eisen voor toetsenborden. Dit toetsenbord heeft een schaarmechanisme, een hartafstand van de toetsen van 19 mm en witte concave toetsen met donkere letters. Deze aspecten van de toetsen beloven een handige en precieze manier van typen en minimale typefouten. Daarnaast beschikt het over handige functies, zoals sneltoetsen, geïntegreerde multimediatoetsen en status-LED's, die je helpen efficiënter te werken.

Compact ontwerp.

Dankzij de compacte vorm van het UltraBoard 950 Wireless neem je automatisch een gezondere en betere werkhouding aan. Een compact toetsenbord heeft niet het bekende numerieke gedeelte aan de rechterkant van jouw toetsenbord. Zonder dit deel wordt de afstand tot de muis kleiner. Wanneer je jouw muis dichter bij het toetsenbord plaatst, wordt de fysieke belasting van jouw onderarm en schouder verminderd.

Efficiënt werken dankzij de geminimaliseerde reikafstand naar de muis. Je zult het numerieke deel niet missen, want met het UltraBoard 950 Wireless schakel je gewoon de NumLock-toets in en werk je eenvoudig met het geïntegreerde numerieke veld.

Koppel met je favoriete apparaat

Wees flexibeler dan ooit en koppel tot vijf apparaten tegelijk met de UltraBoard 950 Wireless, de Bluetooth-functie maakt dit mogelijk. En het beste van alles is dat het UltraBoard 950 Wireless compatibel is met zowel Windows, Linux als macOS.

Ergonomische achtergrond

Een compact toetsenbord mist het numerieke gedeelte. Hierdoor kan de muis dichterbij het toetsenbord worden geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gebruikers het numerieke deel niet of slechts zelden gebruikt. Met een compact toetsenbord werk je comfortabeler, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder. Donkere letters op een heldere achtergrond vergemakkelijken het lezen (ISO 9241) en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990).
Positionering muis & toetsenbord

Mooi design zonder reflecties

Het matte oppervlak van het UltraBoard 950 Wireless is uitgevoerd in een wit design met donkere letters. De lichte kleur vermijdt hoge contrasten en reflecties, dit garandeert de beste leesbaarheid. Het voordeel van de witte toetsen met donkere letters is een gemakkelijke wisseling van het zicht van het heldere beeldscherm naar de weinig reflecterende toetsen.

Je herkent de donkere letters met een lettergrootte van 4mm direct en je kunt snel beginnen met typen. Wanneer je niet blind kunt typen, klap je de voetjes van het UltraBoard 950 Wireless uit en breng je het toetsenbord in een betere kijkhoek. Het stijlvolle, heldere ontwerp van het toetsenbord verbetert jouw leesbaarheid en maakt je productiever.
bakkerelkhuizen
Comfortabel en stil typen
De toetsen van het UltraBoard 950 Wireless hebben een schaarmechanisme, dat ervoor zorgt dat je comfortabeler en gemakkelijker kunt typen. Het voordeel van dit soort toetsen is, dat ze stiller zijn en minder kracht vereisen om in te drukken. Het schaarmechanisme zorgt ervoor dat de gebruiker het drukpunt van de toetsen tijdens het typen nog steeds herkent, en tegelijkertijd niet te veel kracht hoeft uit te oefenen om de toetsen in te drukken.
Neem hem overal mee naartoe.
Of je nu in je thuis, in de trein, in een café of vergaderruimte werkt, je neemt het UltraBoard 950 Wireless gemakkelijk met je mee, beschermd door meegeleverde beschermhoes. Het draadloze toetsenbord is niet alleen licht (430 gram), smal (285 x 147 x 19 mm) en past in elke laptoptas, hij is ook oplaadbaar. Met een batterijlevensduur van ongeveer vier weken gaat het UltraBoard 950 Wireless net zo lang mee als je hem nodig hebt.
Speciale vorm van de toetsen
De toetsen van de UltraBoard 950 Wireless hebben een hartafstand van 19mm volgens de DIN EN ISO norm en zorgt voor een betere oriëntatie van de vingers op het toetsenbord. Bovendien is de vorm van de toetsen concave. Een concave vorm is met een binnenwaartse kromming en sluit perfect aan op jouw vingertoppen. Gemakkelijk en efficiënt typen, en voor de beste oriëntatie heeft alleen de spatiebalk een convexe vorm (gebogen en bolvormig). Deze combinaties van toets oppervlakken garanderen nauwkeurig typen en minimale typefouten.
Een volwaardig toetsenbord.
De UltraBoard 950 Wireless heeft vier praktische sneltoetsen. Open direct een nieuw tabblad in je browser, spring naar je e-mails, maak een screenshot, en gebruik het geïntegreerde numerieke toetsenbord. Verder zijn er Multimedia-toetsen geïntegreerd en laten de vier status-LED's zien of het toetsenbord is ingeschakeld, of de NumLock of CapsLock is geactiveerd en hoe de batterijstatus is.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal