UltraBoard 950

Compact bedraad toetsenbord, zodat je altijd en overal inline kunt werken. Met twee geïntegreerde USB-poorten.

UltraBoard 950

Compact, maar fully loaded.

Het UltraBoard 950 is een compact toetsenbord. Neem het overal mee naartoe en werk op een gezondere manier dankzij het compacte formaat. Het UltraBoard 950 is ontworpen volgens de ergonomische eisen voor toetsenborden. Dit toetsenbord heeft een schaarmechanisme, een hartafstand van de toetsen van 19 mm en witte concave toetsen met donkere letters. Deze aspecten van de toetsen beloven een handige en precieze manier van typen en minimale typefouten. Bovendien beschikt het over handige functies, zoals sneltoetsen, geïntegreerde multimediatoetsen en status-LED's, die je helpen efficiënter te werken.

Compact ontwerp.

Dankzij de compacte vorm van het UltraBoard 950 neem je automatisch een gezondere en betere werkhouding aan. Een compact toetsenbord heeft niet het bekende numerieke gedeelte aan de rechterkant van jouw toetsenbord. Zonder dit deel wordt de afstand tot de muis kleiner. Wanneer je jouw muis dichter bij het toetsenbord plaatst, wordt de fysieke belasting van jouw onderarm en schouder verminderd.

Efficiënt werken dankzij de geminimaliseerde reikafstand naar de muis. Je zult het numerieke deel niet missen, want met het UltraBoard 950 schakel je gewoon de NumLock-toets in en werk je eenvoudig met het geïntegreerde numerieke veld.

Ergonomische achtergrond

Een compact toetsenbord mist het numerieke gedeelte. Hierdoor kan de muis dichterbij het toetsenbord worden geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gebruikers het numerieke deel niet of slechts zelden gebruikt. Met een compact toetsenbord werk je comfortabeler, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder. Donkere letters op een heldere achtergrond vergemakkelijken het lezen (ISO 9241), en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990).

Mooi design zonder reflecties

Het matte oppervlak van het UltraBoard 950 is uitgevoerd in een wit design met donkere letters. De lichte kleur vermijdt hoge contrasten en reflecties, dit garandeert de beste leesbaarheid. Het voordeel van de witte toetsen met donkere letters is een gemakkelijke wisseling van het zicht van het heldere beeldscherm naar de weinig reflecterende toetsen.

Je herkent de donkere letters met een lettergrootte van 4mm direct en je kunt snel beginnen met typen. Wanneer je niet blind kunt typen, klap je de voetjes van het UltraBoard 950 uit en breng je het toetsenbord in een betere kijkhoek. Het stijlvolle, heldere ontwerp van het toetsenbord verbetert jouw leesbaarheid en maakt je productiever.
bakkerelkhuizen
Comfortabel en stil typen
De toetsen van het UltraBoard 950 hebben een schaarmechanisme, dat ervoor zorgt dat je comfortabeler en gemakkelijker kunt typen. Het voordeel van dit soort toetsen is, dat ze stiller zijn en minder kracht vereisen om in te drukken. Het schaarmechanisme zorgt ervoor dat de gebruiker het drukpunt van de toetsen tijdens het typen nog steeds herkent, en tegelijkertijd niet te veel kracht hoeft uit te oefenen om de toetsen in te drukken.
Neem hem overal mee naartoe.
Of je nu in je thuis, in de trein, in een café of vergaderruimte werkt, je neemt het UltraBoard 950 gemakkelijk met je mee, beschermd door meegeleverde beschermhoes. Het toetsenbord is niet alleen licht (430 gram), maar ook smal (285 x 147 x 19 mm) en past in elke laptoptas,
Speciale vorm van de toetsen.
De toetsen van het UltraBoard 950 hebben een hartafstand van 19mm volgens de DIN EN ISO norm en zorgt voor een betere oriëntatie van de vingers op het toetsenbord. Bovendien is de vorm van de toetsen concave. Een concave vorm is met een binnenwaartse kromming en sluit perfect aan op jouw vingertoppen. Gemakkelijk en efficiënt typen en voor de beste oriëntatie heeft alleen de spatiebalk een convexe vorm (gebogen en bolvormig). Deze combinaties van toets oppervlakken garanderen nauwkeurig typen en minimale typefouten.
Een volwaardig toetsenbord.
Het UltraBoard 950 heeft vier praktische sneltoetsen. Open direct een nieuw tabblad in je browser, spring naar je e-mails, maak een screenshot, en gebruik het geïntegreerde numerieke toetsenbord. Verder zijn er Multimedia-toetsen geïntegreerd en laten de status-LED's zien of het toetsenbord is ingeschakeld, of de NumLock en of CapsLock is geactiveerd.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal