Selecteer uw regio

UltraBoard 950

Een toetsenbord voor de juiste ergonomische houding.

  • Compact het toetsenbord is dunner, minder breed en minder diep als het S-Board 840.
  • Ergonomisch door zijn compacte vorm neemt u een betere werkhouding aan waardoor er minder klachten aan de onderarmen ontstaan.
  • Modern het UltraBoard 950 heeft een modern en stijlvol design.
  • Toetsen een lichte toetsaanslag, donkere letters op een lichte achtergrond en minder geluid tijdens het typen.
  • Toetskleur de donkere letters op de lichte achtergrond van het toetsenbord vergemakkelijken het lezen en zorgen daarnaast voor een hogere productiviteit.
Meer weten? Neem contact met ons op
Een toetsenbord voor de juiste ergonomische houding.
" Altijd en overal comfortabel en ergonomisch te werken. "
2 USB Poorten Dit toetsenbord beschikt over twee USB-hub poorten. U kunt op deze manier eenvoudig twee andere apparaten verbinden
2 USB Poorten
Compact
Compact Het toetsenbord is dunner, minder breed en minder diep als zijn voorganger het S-Board 840.
Ergonomisch Het UltraBoard 950 heeft een compacte vorm waardoor u een betere werkhouding aanneemt en er minder klachten aan de onderarmen zullen ontstaan.
Ergonomisch
Toetsgevoel
Toetsgevoel De toetsen van het UltraBoard 950 kennen een lichte toetsaanslag. Dit komt door het toepassen van een schaarmechanisme in plaats van een traditioneel membraan. Hierdoor krijgt u een zeer fijne tactiele feedback.
Lichte toetskleur De donkere letters op de lichte achtergrond van het toetsenbord vergemakkelijken het lezen en zorgen daarnaast voor een hogere productiviteit.
Lichte toetskleur
4 sneltoetsen
4 sneltoetsen Het UltraBoard 950 heeft vier standaard sneltoetsen. U kunt op deze manier direct een nieuw tabblad in uw browser openen, direct naar uw mail gaan, een printscreen maken en uw numlock activeren.
Een toetsenbord <br/>voor de juiste ergonomische houding.
Een toetsenbord <br/>voor de juiste ergonomische houding.
Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gebruikers het numerieke deel niet of slechts zelden gebruikt. Met een compact toetsenbord werkt u comfortabeler, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder. Donkere letters op een heldere achtergrond vergemakkelijken het lezen (ISO 9241), en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990). Lees kennisartikel Lees kennisartikel
Een toetsenbord <br/>voor de juiste ergonomische houding.
Een toetsenbord <br/>voor de juiste ergonomische houding.
Dutch Design
Waar te koop Productleaflet
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus