UltraBoard 955 Numeric

De perfecte aanvulling op jouw compacte toetsenbord als je regelmatig grote hoeveelheden getallen moet invoeren.

UltraBoard 955 Numeric

De perfecte aanvulling

Het UltraBoard 955 Numeric is een perfecte aanvulling op jouw compacte toetsenbord wanneer je periodes hebt dat je veelvuldig het numerieke gedeelte van je toetsenbord nodig hebt. Met dit toetsenbord kun je gemakkelijk met zowel je linker- als rechterhand gegevens invoeren. Dit verhoogt zowel het comfort als de productiviteit. Dit externe numerieke toetsenbord heeft een schaarmechanisme en concave toetsen in wit met donkere letters. Dit zorgt voor een comfortabele en nauwkeurige manier van gegevensinvoer, wat leidt tot minder fouten. Daarnaast heeft het UltraBoard 955 Numeric vier praktische sneltoetsen, geïntegreerde navigatietoetsen en een LED-indicator voor aan en uit.

Grote hoeveelheden getallen invoeren.

Het UltraBoard 955 Numeric is de perfecte oplossing wanneer je veel met getallen werkt, bijvoorbeeld in de controlling of in de financiële sector en je nog steeds belangrijk met een ergonomisch compact toetsenbord wil werken.

Het voordeel van het UltraBoard 955 Numeric is, dat je hem flexibel aan de linker- of rechterkant van jouw compacte toetsenbord kunt plaatsen. Je kunt de spieractiviteit in beide handen daardoor gemakkelijk verdelen door de positie van de numerieke deel te veranderen. Vervolgens kun je hem ook aan de kant leggen wanneer je het nummerieke gedeelte niet nodig hebt. Wanneer je dit doet, wordt de reikafstand naar de muis geminimaliseerd en worden de onderarm en schouder minder belast. Dit leidt tot meer efficiëntie op het werk.

Ergonomische achtergrond

Een compact toetsenbord mist het numerieke gedeelte. Hierdoor kan de muis dichterbij het toetsenbord worden geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gebruikers het numerieke deel niet of slechts zelden gebruikt. Met een compact toetsenbord werk je comfortabeler, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder. Donkere letters op een heldere achtergrond vergemakkelijken het lezen (ISO 9241), en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990).

Lichte toetsen, geen reflecties.

Het matte oppervlak van het UltraBoard 955 Numeric is in een licht design met donkere letters. De lichtgekleurde toetsen vermijden hoge contrasten en reflecties, en een gemakkelijke verandering van het zicht van de heldere monitor naar beneden naar de weinig reflecterende toetsen. Zodra je jouw blik van jouw monitor naar beneden richt naar de numerieke toetsen, zal je de donkere letters met een lettergrootte van 4 mm gemakkelijk herkennen. De goede leesbaarheid zal leiden tot een snelle start van het invoeren van jouw cijfers. Het stijlvolle, heldere ontwerp van het toetsenbord vermindert reflecties en maakt je productiever.
Typen in stilte.
De toetsen van het UltraBoard 955 Numeric hebben een schaarmechanisme. Met een dergelijk mechanisme is een comfortabelere manier van typen gegarandeerd. Het schaarmechanisme zorgt voor een stil typegevoel en wordt daarom door collega's niet als storend ervaren. Dit soort toetsen zijn niet alleen stiller, maar ze vereisen ook minder kracht om in te drukken. De gebruiker herkent nog steeds het drukpunt van de toetsen tijdens het typen, en hoeft tegelijkertijd niet te veel kracht uit te oefenen om de toetsen in te drukken. Een schaarmechanisme combineert precies de juiste kracht bij het indrukken, optimale typesnelheid en geen fysieke belasting voor de gebruiker.
Concave toetsen.
De toetsen van het UltraBoard 955 Numeric hebben een toetscentrumafstand van 19 mm volgens de DIN EN ISO norm . Bovendien is de vorm van de toetsen concaaf. Een concave vorm is met een binnenkromming en sluit perfect aan op jouw vingertoppen. De sneltoetsen bovenaan de numerieke hebben een bolle toetsvorm, dit is als de buitenkant van een cirkel. Dit verschil tussen de concave en convexe toetsvormen leidt tot een betere oriëntatie op de numerieke toetsenbord. De vijf in het midden van de numerieke toets heeft een kleine bobbel, dit helpt ook bij de blinde oriëntatie. De centrale afstand tussen de toetsen en de vorm van de toetsen garanderen nauwkeurig typen en minimale typefouten.
Meer efficiëntie met handige functies.
Het UltraBoard 955 Numeric heeft vier praktische sneltoetsen: Mail, Printscreen, ScrollLock en PauseBreak. Wanneer je de NumLock- en Fn-toetsen indrukt, kan je de geïntegreerde toetsen met de blauwe tekst en symbolen gebruiken. Er is ook een indicatielampje naast het logo rechtsboven, dat aangeeft of het toetsenbord aan of uit staat. Als het lampje groen is, is het numerieke toetsenbord klaar voor gebruik. Al deze attributen ondersteunen je bij een efficiëntere manier van werken.
Compatibiliteit.
Het UltraBoard 955 Numeric is compatibel met alle computers of laptops, die een USB-poort hebben en een Windows besturingssysteem hebben. Sluit het numerieke toetsenbord eenvoudig aan op een van de USB-poorten van jouw computer en dankzij de plug-and-play-technologie is het direct klaar voor gebruik nadat je het UltraBoard 955 Numeric op jouw computer hebt aangesloten.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal