UltraBoard 960 Standard Compact

Ongelooflijk! Een compact, standaard toetsenbord met geïntegreerd numeriek toetsenblok en twee geïntegreerde USB-poorten.

UltraBoard 960 Standard Compact

Voor iedereen!

Het UltraBoard 960 Compact Standard is een ergonomisch compact toetsenbord voor alle gebruikers, die de voorkeur geven aan het werken met een numeriek toetsenbord. Een eersteklas toetsenbord dat voldoet aan alle ergonomische eisen en wetgevingen, zoals indeling, vorm van de toetsen en kleur. Tegelijkertijd biedt het geweldige technische functies, zoals twee USB-poorten, multimediatoetsen, sneltoetsen en nog veel meer. Een geweldig toetsenbord dat 80 mm smaller is dan een "normaal" toetsenbord voor een comfortabele en ergonomische manier van werken.

Ruimtebesparend, mèt numeriek deel.

Het UltraBoard 960 is een compact standaard toetsenbord en combineert een compact ontwerp met een geïntegreerd numeriek toetsenblok, waardoor het ruimtebesparender is dan ooit. Het numerieke toetsenblok bevindt zich aan de rechterkant van het toetsenbord en biedt rekenmachine-achtige efficiëntie voor het invoeren van getallen.

Het UltraBoard 960 is 80 mm smaller dan conventionele toetsenborden en dit heeft als voordeel dat je met de muishand dicht bij het toetsenbord kunt werken. Zeg hallo tegen een ergonomische en gezonde manier van werken door 'inline' te werken.

Ergonomische achtergrond

De afstand tussen de toetsen bedraagt tussen de 18 tot 20 mm (ISO 9241). Het letterdeel moet duidelijk gescheiden zijn van de functietoetsen (ISO 9241). De middelste rij toetsen mag niet hoger dan 30 mm boven het bureauoppervlak liggen (DIN 2137). Hij moet hellend kunnen worden geplaatst en geen geheel vormen met het beeldscherm (Council Directive 90/270/EEC).

Donkere letters op een heldere achtergrondkleur vergemakkelijken het lezen (ISO 9241) en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990). Het satijnmatte oppervlak van het UltraBoard 960 zorgt voor optimale vermijding van reflecties en betere leesbaarheid. De lichte kleur vermijdt hoge contrasten in het gezichtsveld en voorkomt vermoeidheid van de ogen.

Verbeterde leesbaarheid

Het trendy heldere design met de witte toetsen belooft een probleemloze wisseling van het zicht van het heldere beeldscherm naar de reflectiearme, witte, toetsen met donkere belettering. Je herkent de donkere letters met een lettergrootte van 4 mm direct en begint nog sneller met typen.

Kun je niet blind typen? Stel dan jouw UltraBoard 960 in op een goed leesbare hoek met behulp van de uitklapbare voetjes. Als je wel blind kunt typen, houd je de voetjes gewoon ingeklapt. Hoe dan ook, het contrast van de donkere letters op de lichte toetsenachtergrond zal je helpen de letters sneller te lezen en productiever te werken.
bakkerelkhuizen
De toetsen zijn key!
Om je in staat te stellen efficiënt te typen, is de hartafstand van de toetsen 19 mm en voldoet daarmee aan de DIN EN ISO norm. Bovendien hebben de toetsen van het UltraBoard 960 een holle vorm en komt overeen met de vorm van je vingers. De spatiebalk daarentegen is convex voor gemakkelijke oriëntatie. Deze toets oppervlakken garanderen dat je de toetsen precies kunt vinden en dat de kans op typefouten afneemt.
Optimale lay-out
Heb je te maken met veel cijfers in jouw werk, bijvoorbeeld als accountant of controller, en wilt niet werken zonder het numerieke deel van het toetsenbord? Het UltraBoard 960 heeft een volledig uitgerust numeriek toetsenblok, dat duidelijk gescheiden is van het lettergedeelte. Dankzij de perfect doordachte lay-out blijft het toetsenbord compact van formaat én heb je meer ruimte op jouw bureau.
Aangenaam typen
Het UltraBoard 960 heeft een schaarmechanisme. Het mooie is dat je het drukpunt van de toetsen duidelijk voelt, maar tegelijkertijd hoef je niet veel kracht uit te oefenen, zodat je je vingers minimaal belast. Het is de perfecte balans tussen kracht van de bediening, snelheid, en het vermijden van oncomfortabele spanning in vingers en handen, tot aan je armen toe. Het schaarmechanisme van de toetsen belooft een comfortabel en stil typegevoel, en geen hinderlijk typgeluid voor collega's.
Divers in gebruik
Het UltraBoard 960 is ideaal voor vaste werkplekken, maar ook zeker geschikt voor mobiele- en flexwerken. Door zijn compacte afmeting en lichte gewicht past hij perfect in een laptoptas. Hij heeft een kabellengte van 155 cm en kan dankzij Plug & Play via de USB-aansluiting onmiddellijk in gebruik worden genomen. Het UltraBoard 960 is te gebruiken met Windows.
USB poorten
Het UltraBoard 960 heeft twee handige USB-poorten die je kunnen helpen om extra apparaten aan te sluiten (zeker als jouw laptop niet zoveel USB-poorten heeft). Deze extra functionaliteit van het toetsenbord helpt je bijvoorbeeld om je muis of hoofdtelefoon aan te sluiten.
Status LEDs
Met behulp van de LED statuslampjes kan je direct zien of het toetsenbord is aangesloten en of de NumLock of CapsLock is ingeschakeld.
Geïntegreerde multimediatoetsen
Het UltraBoard 960 heeft 5 sneltoetsen en diverse geïntegreerde multimediatoetsen waarmee je eenvoudig muziek en videoweergave kunt bedienen. De vijf sneltoetsen ondersteunen sneller werken en verminderen het gebruik van de muis.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal