Underarm Support Symmetrical

Een ergonomische steun die jouw onderarmen ondersteunt.

Underarm Support Symmetrical
De onderarmsteun is een ergonomische steun die is ontworpen om jouw onderarmen te ondersteunen. De onderarmsteun wordt snel aan de voorkant van jouw bureau bevestigd, waardoor er direct een gewatteerde bureauverlenging ontstaat die perfect is als je de extra steun nodig heeft. De steun is ideaal voor mensen die geen armleuningen op hun stoel hebben en helpt om armen en polsen in een neutrale positie te houden. Het gewatteerde oppervlak is veel comfortabeler in gebruik dan het harde, koude oppervlak van jouw tafelblad, maar is ook net zo hygiënisch dankzij het afveegbare materiaal.
De Under Arm Support biedt een goede oplossing wanneer jouw stoel geen of helemaal geen ergonomisch verstelbare armleuningen heeft. Deze ergonomische armsteun brengt jouw armen in een natuurlijke houding en is een mooi en comfortabel alternatief voor het tafelblad.
  • Deze steun ondersteunt jouw armen en helpt overbelasting van nek en schouders te voorkomen.
  • De onderarmsteun zorgt voor een goede houding door de hoek te beperken waarin jouw polsen kunnen buigen. Dit voorkomt onnodige belasting van jouw polsen.

Ergonomische achtergrond

Tijdens het werken met toetsenbord en muis is het belangrijk dat de arm voldoende ondersteund wordt. Dit kan door het gebruik maken van een goede armlegger aan de bureaustoel, maar ook door gebruik te maken van een losse armsteun. Dit verlaagt de spierspanning in arm en schouder en bevordert het comfort. Een polssteun helpt bij het in een rechte positie houden van de pols tijdens het typen en kan gebruikt worden om tussendoor even uit te rusten.
bakkerelkhuizen
Comfortable resting surface.
During periods your work routines do not require keyboard or mouse use, wrist rests provide a comfortable surface to rest your wrist of your hand. This prevents compression in your blood vessels, tendons and nerves which is one of the causes of carpal tunnel syndrome. Resting your wrist on a hard surface like a tabletop causes pressure on your wrists. 
Symmetrisch.
Dankzij de extra breedte van de onderarmsteun blijven jouw armen ondersteund, zowel bij het typen als bij het gebruik van de muis. Bovendien win je extra bureauruimte doordat de armsteunen wel aan jouw tafelblad bevestigd zijn, maar er niet op zitten.
Eenvoudige montage.
De Under Arm Support is eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Je plaatst de steun eenvoudig op de voorste rand van jouw bureau (boren is niet nodig) met twee verstelbare schroeven en kan worden bevestigd aan tafelbladen tussen 10mm en 35mm. De onderarmsteun houdt zichzelf op zijn plaats met de bevestigingsbogen.
Lycra bedekking.
De Under Arm Support is gemaakt van Lycra-materiaal. Dit gladde Lycra oppervlak voorkomt irritatie door wrijving. De vulling maakt de steun comfortabeler dan harde tafeloppervlakken. De zachte Lycra hoes is gemaakt van een hygiënische stof en gemakkelijk schoon te maken.
Milieuvriendelijke materialen.
De Under Arm Support is gemaakt van ecologische materialen. De houten plank die onder de vulling wordt gebruikt, is gemaakt van FSC-gecertificeerd materiaal. Dit betekent dat het hout op een milieuvriendelijke, sociaal verantwoorde en economisch haalbare manier is gewonnen. Het staal van de bevestigingsbogen is volledig recyclebaar.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal