Universal QC

Verlengt de levensduur van jouw computer en creëert meer beenruimte.

Universal QC
De Universal QC houdt jouw desktopcomputer of thin client veilig onder jouw bureau. Maak een afstand tussen de computer en de vloer en verminder het risico op beschadiging of stof. De CPU houder is compact, onopvallend en houdt de computer aan de onderkant van jouw bureau, waardoor er meer ruimte ontstaat voor opbergspullen of jouw benen. Deze CPU houder is eenvoudig te monteren dankzij het slimme snelverstelbare 'ratchet control' systeem. Met de Universal QC is jouw computer stabiel ondergebracht, heb je meer ruimte en ziet jouw bureau er opgeruimder uit.

Verlengt de levensduur.

Met de Universal QC kan je jouw computer op een afstand van de vloer hangen en dit garandeert minder schade aan de computer door vloertrillingen en minder stof. Ook het schoonmaken van de vloer is geen probleem, omdat je de computer niet hoeft te verplaatsen. Dit zorgt voor een optimale bescherming van de computer.
 
Bespaart waardevolle werkruimte.
De Universal QC plaatst jouw computer verborgen onder het bureau. Moest je eerst jouw computer op het bureau zetten, dan heb je vanaf nu meer vrije ruimte op het bureau en ziet het er opgeruimder uit. Bovendien wordt kostbare werkruimte bespaard en wordt de beenruimte vergroot.
Smart quick-adjusting systeem.
Dankzij het slimme snelverstellende 'ratchet control' systeem is de Universal QC eenvoudig te monteren. Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen kan de CPU houder stabiel worden gemonteerd.
 
Eén maat voor iedereen.
De Universele QC kan worden gebruikt voor een breed scala aan computers, bijvoorbeeld voor desktopcomputers of thin clients. Dankzij de instelbereiken kan je deze CPU-houder geschikt maken voor bijna elk apparaat. Het breedtebereik ligt tussen 25 mm en 40 mm en het hoogtebereik tussen 225 mm en 435 mm. Het draagvermogen bedraagt tot 15 kg. Het is belangrijk een houder met de juiste afmetingen en draagvermogen te kiezen.
Gemakkelijk toegankelijk.
Met de universele QC kan je nog steeds gemakkelijk bij de aan/uit-schakelaars, CD's.DVD's en USB-poorten. Bovendien beschermt de permanente ventilatie rondom de computer tegen schade door oververhitting.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_excl, selectedVariant.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_incl, selectedVariant.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal