E-commerce specialist

Wij zijn op zoek naar een E-commerce Specialist die verantwoordelijk zal zijn voor het vormgeven van onze online aanwezigheid op diverse marketplaces. Jouw ondernemende drijfgeest zorgt dat je vol enthousiasme alles omtrent de business van online marketplaces aangrijpt, opzet en optimaliseert. Daarmee zorg je voor de nationale én internationale zichtbaarheid van BakkerElkhuizen. We hebben een start gemaakt (Amazon), maar door jou leeft BakkerElkhuizen online en ben jij de drijvende kracht achter de groei van onze online business!

Kerninvulling van jouw bijdrage:

 • Marketplace Strategie: Je helpt bij het selecteren van de juiste marketplaces en ontwikkelt strategieën om ons aanbod te laten groeien en floreren.
 • Platform Implementatie: Je zet je brede kennis in om de marketplaces te implementeren en te optimaliseren, zowel op technisch als strategisch niveau.
 • Analyse en Optimalisatie: Je monitort de prestaties van onze producten op de marketplaces, schrijft advies voor verdere optimalisatie en implementeert dit vervolgens.
 • Klantgerichtheid: Je bent de ogen en oren van onze klanten, volgt trends in klantgedrag en marktontwikkelingen op de voet, en vertaalt deze in concrete acties om het aanbod op de marketplaces verder te optimaliseren.
 • Samenwerking: Je werkt nauw samen met de marketing en sales collega’s en bent verantwoordelijk voor jouw specifieke KPI’s en budgetten.
 • Rapportage: Je rapporteert maandelijks over de prestaties en voortgang van de accounts en presenteert de resultaten aan het management.

In een notendop:

Jij bent een gedreven e-commerce specialist die verantwoordelijk is voor het vormgeven en optimaliseren van onze aanwezigheid op diverse marketplaces. Jouw ondernemende karakter speelt een sleutelrol in het selecteren, ontwikkelen en optimaliseren van onze online platformen. Samen met een enthousiast sales en marketing team krijg je de kans om onze online marketplace strategie te vormen en zo BakkerElkhuizen nog steviger op de (internationale) kaart te zetten!
Dit is wat wij denken dat je nodig zult hebben om succesvol te zijn:
 • Een passie voor e-commerce en een sterke drive om resultaten te behalen.
 • Ervaring in het werken met diverse marketplaces en begrip van online marketingstrategieën.
 • Samen met de online marketeer data analyseren/evalueren hoe de positionering/advertenties presteren;
 • Een scherp analytisch vermogen om trends te identificeren en om te zetten in concrete acties.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken en rapporteren met/aan verschillende doelgroepen binnen de organisatie.
 • Je bent ondernemend, vastberaden en toont lef om jouw e-commerce ‘toko’ succesvol te maken.
bakkerelkhuizen
Wie zijn wij?
“Work Smart, Feel Good” brengt BakkerElkhuizen naar haar afnemers van producten, maar ook zeker naar onze eigen collega’s. BakkerElkhuizen is de internationale specialist in het ontwerpen, distribueren en verkopen van ergonomische hardware- en softwareoplossingen. Wij leveren met onze oplossingen een bijdrage aan het fysieke- en mentale welbevinden van computergebruikers. Onze innovatieve oplossingen motiveren computergebruikers fysiek en mentaal om meer te bewegen, efficiënter te werken, een goede houding aan te nemen en afwisseling aan te brengen tijdens computerwerkzaamheden. En dat al bijna 30 jaar! We doen dit met ongeveer 40 medewerkers.
 
Solliciteren?
Spreekt het bovenstaande je aan? Stuur dan jouw motivatie en ervaring naar Marijn!

marijn.vandenhoogen@bakkerelkhuizen.com
+316 4660 2695
 
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal