WORK & MOVE Desk Home

Een zit-sta bureau, dat je in beweging houdt op jouw thuis-kantoor!

WORK & MOVE Desk Home
De WORK & MOVE Desk Home is het ideale bureau om tijdens het werk flexibel te kunnen wisselen tussen zitten en staan. Dit handmatig in hoogte verstelbare bureau heeft een compact formaat en is daarom perfect geschikt voor werkplekken met minder ruimte, met name voor het thuiskantoor. Je kunt de hoogte van deze tafel eenvoudig aanpassen met behulp van de geïntegreerde gasveer. Je hoeft daarvoor alleen maar de hendel ingedrukt te houden en de tafel omlaag te duwen of weer omhoog te laten bewegen. Dit bureau biedt de ideale ergonomische zit- of stahoogte voor elke gebruiker. De WORK & MOVE Desk Home is leverbaar met de WORK & MOVE softwarecoach van BakkerElkhuizen waarin je jouw optimale ergonomische zit- en sta-profiel kunt instellen. De software herinnert je eraan wanneer het tijd is om op te staan met een pop-upvenster op basis van jouw actieve computertijd.

Ergonomische achtergrond

Zit-sta-werkplekken worden vanuit ergonomisch oogpunt sterk aanbevolen en zijn bewezen effectief bij het voorkomen van rugpijn. Daarom zouden alle kantoormedewerkers die langer dan twee uur onafgebroken achter een computerscherm zitten, de mogelijkheid moeten hebben om over te schakelen van zitten naar staan.

Het effect van afwisselend staan en zitten betekent dat de concentratie langer op een hoog niveau kan blijven. Ook de daadwerkelijke werkprestatie tijdens beeldschermwerk wordt verbeterd door staand werken.
bakkerelkhuizen
Blijf actief en voel je energieker.
Met de WORK & MOVE Desk Home kan je regelmatig van houding veranderen tijdens het werken, omdat je de hoogte van dit bureau gemakkelijk kunt veranderen van een zittende naar een staande positie. De bewegingen stimuleren jouw bloeddoorstroming, waardoor het zuurstofgehalte in jouw lichaam toeneemt, waardoor je jezelf energieker en prettiger voelt. Wanneer je aan jouw bureau staat wordt jouw wervelkolom verlengd en dit is goed voor de houding en vermindert de belasting van de wervelkolom en de rugspieren. Dit resulteert in minder lichamelijke ongemakken, en je zult je beter voelen en productiever zijn.
 

Compact formaat, past overal.

Het compacte formaat met 700 mm x 1200 mm van de WORK & MOVE Desk Home zorgt ervoor dat hij perfect past in jouw thuiskantoor of op werkplekken zonder veel ruimte in beslag te nemen. Dit zit-sta bureau heeft ook meer dan genoeg werkruimte om uw laptop, toetsenbord en muis te plaatsen en nog genoeg ruimte over te houden voor andere spullen. De kleur van het tafelblad en het frame zijn beide wit. De constructie van de tafel met de verbeterde ruimte onder het bureau, maakt het ideaal voor een groot aantal verschillende stoelen.

Het frame van de WORK & MOVE Desk Home is gemaakt van staal dat is gepoedercoat en het blad is gemaakt van geplastificeerd spaanplaat. Het eenvoudige, elegante ontwerp van de WORK & MOVE Desk Home is niet storend, maar past bij elke inrichting van jouw thuiskantoor of werkkamer. Met een verstelbaar staand bureau ben je verzekerd van een betere bloedsomloop, een betere houding van de rug en een betere algehele conditie. Een in hoogte verstelbaar bureau levert meer bloed en zuurstof aan jouw hersenen, waardoor je meer energie, focus en flow in jouw werk krijgt.
bakkerelkhuizen
Productieve gebruikers.
Dankzij de meegeleverde WORK & MOVE software vertelt jouw coach je na het instellen van jouw persoonlijke zit- en sta-momenten wanneer het tijd is om van houding te veranderen. Zelfs een paar maanden na ingebruikname zorgt de coach ervoor dat je nog voldoende afwisseling heeft. De motivatie om in beweging te komen, die door de softwarecoach wordt ondersteund, resulteert in tevreden gebruikers en zorgt ervoor dat het zit- en sta-bureau op de juiste manier wordt gebruikt. De WORK & MOVE software zorgt ook voor het juiste werk-rust ritme, zowel lichamelijk als geestelijk. Het wordt niet alleen gestimuleerd om uw houding te veranderen, ook mentale pauzes worden getoond in kleine pop-up vensters. De mentale en fysieke bewegingspauzes verbeteren de concentratie en productiviteit van de gebruikers.
Software herinnert je eraan om op te staan.
De WORK & MOVE Software Coach is inbegrepen bij de WORK & MOVE Desk Home. Wij raden het gebruik van deze software coach ten zeerste aan, omdat de software je eraan herinnert om op de juiste momenten op te staan en te gaan zitten. De software coach zorgt er niet alleen voor dat je echt opstaat, maar ook regelmatig op de juiste momenten. De software meet de actieve computerwerktijd op basis van het muis- en toetsenbordgebruik van de gebruiker. Met een pop-up venster herinnert de Software Coach jou eraan wanneer het tijd is om op te staan of te gaan zitten. De afwisseling tussen staan en zitten leidt tot een hogere concentratie, meer creativiteit, verbranding van meer calorieën, en tot meer energie aan het eind van de werkdag.
Werk gezonder.
Met de WORK & MOVE Desk Home kan je de juiste bureauhoogte instellen voor jouw ideale ergonomische sta- en zithouding. Je kunt de hoogte handmatig wijzigen met de bedieningshendel. Een traploze gasveerverstelling zorgt ervoor dat de WORK & MOVE Desk Home op elke gewenste hoogte kan worden ingesteld. Het hoogteverstelbereik ligt tussen 740 mm en 1130 mm. Met de traploze hoogteverstelling kan je snel en eenvoudig afwisselen tussen zitten en staan. Creëer meer variatie in jouw werkhouding gedurende de dag en verbeter jouw welzijn.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal