WORK & MOVE Desk Connector

De verbinding tussen bureau en software.
 

WORK & MOVE Desk Connector
De WORK & MOVE Desk Connector USB verbindt jouw Linak aangedreven elektrisch zit-sta bureau (zoals het BakkerElkhuizen WORK & MOVE bureau) met jouw computer en stelt de WORK & MOVE Software coach in staat jouw zit-sta bureau te bedienen. Met deze WORK & MOVE Desk Connector USB-kabel is het ook mogelijk om problemen op te lossen en de apparaten die op jouw computer zijn aangesloten te programmeren. Met behulp van onze WORK & MOVE Software coach kan je eenvoudig de hoogte van jouw bureau veranderen, met een klik op jouw toetsenbord. Ga aan de slag met een elektrisch zit-sta bureau en de WORK & MOVE software en vergroot jouw bewegingen door gedurende de dag meer af te wisselen tussen zitten en staan, wees productiever, verbrand meer calorieën en houd aan het einde van de dag meer energie over.

Eenvoudige aansluiting.

Eenvoudige aansluiting. De WORK & MOVE Desk Connector-kabel is aan de ene kant een USB-A-kabel en aan de andere kant een RJ-45-connector. Om het BakkerElkhuizen WORK & MOVE bureau met jouw computer te kunnen bedienen, heb je deze kabel nodig om het bureau met jouw computer te verbinden.

Bij de levering inbegrepen. Als je het BakkerElkhuizen WORK & MOVE bureau koopt, dan is de WORK & MOVE Desk Connector en een driejarige licentie van de WORK & MOVE Softwarecoach inbegrepen.
bakkerelkhuizen
Blijf actief voor een beter welzijn.
Het veelvuldig gebruik van jouw zit-sta bureau meubel stimuleert je om tijdens jouw dagelijkse werkroutine af te wisselen tussen zitten en staan. Dit helpt je om regelmatig van houding te veranderen en stimuleert jouw doorbloeding, wat op zijn beurt het zuurstofgehalte in jouw lichaam verhoogt. Dit resulteert in minder spierpijn en vermoeidheid. Wanneer je aan jouw bureau staat wordt jouw wervelkolom verlengd en dit is goed voor de houding en vermindert de belasting op de wervelkolom en rugspieren. Jouw werkmotivatie zal toenemen, wat leidt tot een grotere focus en productiviteit.
 
Bedien jouw in hoogte verstelbare bureau met één klik.
Met de WORK & MOVE Software op jouw computer kan je jouw zit-sta bureau eenvoudig bedienen met jouw toetsenbord. Het voordeel is dat je in de WORK & MOVE Softwarecoach jouw persoonlijke ideale zit-sta-profiel kunt instellen. Hierdoor kan de gebruiker het bureau in een paar seconden op de gewenste hoogte instellen. De ervaring leert, dat dit de frequentie van het gebruik van jouw zit-sta bureau aanzienlijk verhoogt.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal