DXT 2 Precision Mouse

Met de DXT Precision Mouse kan je met de grootst mogelijke precisie op jouw computer werken. Beschikbaar in bedrade en draadloze variant!

DXT 2 Precision Mouse

Verhoog jouw productiviteit met de ergonomische DXT Precision Mouse

De speciale precisiegreep belooft een nauwkeurige muisbesturing, een ergonomische manier van werken en een snelle gewenningstijd. Een uniek ontwerp dat geschikt is voor grote en kleine handen en afwisselend gebruik met de rechter- en de linkerhand mogelijk maakt. Verhoog jouw productiviteit met de ergonomische DXT Precision Mouse door zeer nauwkeurig op jouw computer te navigeren en ervaar tegelijkertijd meer comfort bij het werken met jouw computer.

Precisiehandgreep voor nauwkeurig navigeren.

Je houdt de DXT Precision Mouse met jouw vingertoppen vast, als een pen. Deze greep is vergelijkbaar met als je schrijft. Dit betekent dat muiswerk met kleine en precieze bewegingen kan worden gedaan. Dankzij de vertrouwde pengreep belooft de DXT Precision Mouse een snelle gewenningstijd. Met de selecteerbare aanwijzersnelheid onder aan de muis kun je kiezen tussen vier verschillende niveaus.
  • Een hogere snelheid (hogere DPI) wordt aanbevolen voor algemeen muisgebruik.
  • Een lagere snelheid (lagere DPI) wordt aanbevolen voor langzamer en preciezer werk, zoals tekenen of fotobewerking.

Ergonomische achtergrond

Het gebruik van een precisiemuis kan de belasting van de onderarmspieren verminderen omdat de pols minder wordt gestrekt (Kotani & Horii, 2003; Ulmann et al., 2003). Uit studies blijkt dat het gebruik van een ergonomische muis een sneller herstel van arm-, pols- en handletsels mogelijk maakt (Aarås et al., 2001).

Universeel toepasbaar.

De DXT Precision Mouse is even geschikt voor rechts- als linkshandig gebruik. Dankzij de unieke knop aan de binnenkant kan je voortdurend kiezen tussen links en rechts en de DXT Precision Mouse 180° draaien. Dit geeft je de flexibiliteit om de muis afwisselend met beide handen te gebruiken.
 
  • Bovendien is dit compacte muismodel geschikt voor zowel grotere als kleinere handen, omdat deze muis met de vingertoppen wordt vastgepakt..
Ideaal voor onderweg.
Je kunt kiezen of je de bedrade of de draadloze versie van de DXT Precision Mouse wilt. Met zijn compacte afmetingen van 81 x 56 x 45 mm en zeer lichte gewicht (85 g bedraad; 160 g draadloos) is dit muismodel ideaal voor op reis. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht zal je deze muis nauwelijks opmerken in jouw laptoptas of werktas.


 
Plug-and-play.
Ga direct aan de slag door de DXT Precision Mouse rechtstreeks op jouw computer aan te sluiten zonder enige handmatige configuratie. Sluit gewoon de USB-kabel van het bekabelde model of de USB-ontvanger van het draadloze model aan op jouw computer. De draadloze versie van de DXT Precision Mouse is eenvoudig op te laden via een USB-kabel, terwijl de muis tijdens het opladen nog steeds kan worden gebruikt.
Klein maar machtig.
De DXT Precision Mouse is verkrijgbaar in de bedrade versie in edel zwart-zilver en in de draadloze versie in chique grijs-zilver. De muis maakt indruk met zijn anti-slip en duurzaam materiaal.
bakkerelkhuizen
Ergonomische handpositie.
De DXT Precision Mouse heeft de bijzondere eigenschap dat hij met de vingertoppen wordt vastgepakt. Hierdoor kan de muishand altijd in een ergonomisch natuurlijke en neutrale positie blijven. Dankzij de pengreep kan muiswerk met kleine bewegingen worden gedaan zonder de schouder te belasten. De gelijktijdige verticale positie van de pols ontlast de onderarm en voorkomt ongemak. Van nu af aan, gebruik je jouw energie voor meer prestaties op het werk.
 
 
Kies de juiste muis voor jou
De DXT 2 Precision Mouse is beter geschikt voor kleinere handen en de DXT 3 Precision Mouse is beter geschikt voor middel tot grote handen.

Hoe kom je erachter welke muis voor jou geschikt is?
 
  • Meet je hand van wijsvinger tot pink
  • Zorg ervoor dat je vingers tegen elkaar aan zitten en dat je hand plat op het bureau ligt.
     
DXT 2 = tot 69mm
DXT 3 = vanaf 69mm
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal