DXT 3 Precision Mouse

Ontworpen voor precisie zonder verlies van comfort.

DXT 3 Precision Mouse

Precisie op het hoogste niveau

Met de DXT 3 Ergonomic Vertical Mouse (zowel bedraad als draadloos) kan je met de grootst mogelijke precisie computerwerk verrichten. De DXT 3 is zo ontworpen dat je hand de natuurlijke rustpositie aanneemt. Deze positie helpt bij het voorkomen/herstellen van ongemak/blessures, terwijl ook nauwkeurige cursorbewegingen mogelijk blijven.

Precisiehandgreep voor nauwkeurig navigeren.

Je houdt de DXT 3 met de vingertoppen vast. Net zoals bij een pen. Deze schrijfhouding betekent dat muiswerk met kleine en precieze bewegingen kan worden gedaan. Dankzij de vertrouwde pengreep belooft de DXT 3 een snelle gewenningstijd. Met de selecteerbare aanwijzersnelheid onder aan de muis kan je kiezen tussen vier verschillende niveaus.
  • Een hogere snelheid (hogere DPI) wordt aanbevolen voor algemeen muisgebruik.
  • Een lagere snelheid (lagere DPI) wordt aanbevolen voor langzamer en preciezer werk, zoals tekenen of fotobewerking.

Ergonomische achtergrond

Waarom belooft een precisiemuis, zoals de DXT, een gezondere en ergonomische manier van werken? Het gebruik van een precisiemuis kan de belasting van de onderarmspieren verminderen omdat de pols minder wordt gestrekt (Kotani & Horii, 2003; Ulmann et al., 2003). Uit studies blijkt dat het gebruik van een verticale muis een sneller herstel van arm-, pols- en handletsels mogelijk maakt (Aarås et al., 2001).
Comfort met nauwkeurigheid.
Het ontwerp van de DXT muis zorgt ervoor dat de hand vanuit een ontspannen positie kan werken, waardoor de spanning op het zachte weefsel afneemt. Bovendien voorkomt het verticale muisontwerp een extreme verdraaiing van de onderarm, wat het comfort ten goede komt. Verhoog jouw productiviteit met de ergonomische DXT 3 door zeer nauwkeurig op je computer te navigeren en ervaar tegelijkertijd meer comfort bij het werken.
 
bakkerelkhuizen
Nauwkeurigheid en productiviteit.
Zijn nauwkeurigheid en productiviteit belangrijk voor je? Zo ja, dan zou de DXT 3 jouw ergonomische muis bij uitstek kunnen zijn. De meeste grote ergonomische muizen verminderen de nauwkeurigheid en onderzoek bewijst dat de DXT Mouse nauwkeuriger is dan een standaard muis. Het beste ergonomische muisontwerp moet comfort en nauwkeurige navigatie mogelijk maken.  
 
Beperkte grijpkracht.
Door het slimme ergonomische muisontwerp van de DXT 3 kun je de muis optillen met de lip boven je duim. Dit zorgt voor een nauwkeurige muispositionering en minder grijpkracht bij het optillen van de muis.
Comfort.
Ergonomische ontspannen pols en handpositie. Door het gepatenteerde ontwerp van de DXT 3 kan de hand vanuit een ontspannen positie werken, waardoor de spanning op de zachte weefsels afneemt.
Compact ergonomisch design.
Dankzij het compacte verticale muisontwerp kan de muis gemakkelijk worden meegenomen en op verschillende plaatsen worden gebruikt. De compacte afmetingen van de DXT 3 maakt gebruik op de meeste plaatsen mogelijk, of het nu in de trein is of op een vol bureau.
Rechts of links. De keuze is aan jou!
Het slimme ontwerp maakt het mogelijk de muis met één druk op de knop zowel rechts als links te gebruiken. Door deze unieke eigenschap kan de gebruiker met een druk op de knop het muisgebruik spreiden over de rechter- en linkerhand.
DXT Engine
De DXT 3 wordt geleverd met een optionele software module waarmee je jouw toetsen opnieuw kunt toewijzen aan elke functie op je toetsenbord.
Kies de juiste muis voor jou
De DXT 2 Precision Mouse is beter geschikt voor kleinere handen en de DXT 3 Precision Mouse is beter geschikt voor middel tot grote handen.

Hoe kom je erachter welke muis voor jou geschikt is?
 
  • Meet je hand van wijsvinger tot pink
  • Zorg ervoor dat je vingers tegen elkaar aan zitten en dat je hand plat op het bureau ligt.
     
DXT 2 = tot 69mm
DXT 3 = vanaf 69mm
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal