ErgoSlider Plus

De ErgoSlider Plus is een centrische muis die voor het lichaam wordt geplaatst en met beide handen gebruikt kan worden.

ErgoSlider Plus
De spieractiviteit kan zo over beide armen worden verdeeld en dat leidt tot een meer ontspannen houding en een ergonomischere manier van werken. Deze centrische muis heeft geweldige functies, zoals een aanklikbare rollerbar voor de navigatie op het scherm, vier muisknoppen, een scroll-wiel en een verwisselbare polssteun. Minimaliseer met de ErgoSlider Plus de belasting van jouw nek en schouders en maximaliseer comfortabel werken op jouw computer.

Uniek ontwerp voor iedereen.

De ErgoSlider Plus kan met beide handen worden gebruikt en is dus geschikt voor links- en rechtshandigen. Het maakt niet uit welke handgrootte je hebt, want je navigeert met jouw vingertoppen. De ErgoSlider Plus is een muis die geschikt is voor iedereen. Het zwarte design met de grijze knoppen is klassiek en het materiaal is duurzaam.
  • Een mooie onmisbare muis op elk bureau, voor iedereen die de muiscursor graag op een unieke en comfortabele manier bedient.

Ergonomische achtergrond

In vergelijking met een traditionele standaardmuis bevindt de centrische muis zich altijd in de juiste positie recht voor het lichaam. Op deze manier wordt uitreiken naar de muis vermeden. Hierdoor blijft het lichaam recht en blijven de armen in een natuurlijke positie dicht bij het lichaam. Bovendien worden de bewegingen verdeeld over beide armen en schouders, in plaats van over één arm. Het resultaat is een meer ontspannen houding tijdens het computerwerk. Ook is de spieractiviteit van de hand lager in vergelijking met een normale muis (Lin et al., 2014).

Rolstang voor de cursor.

Het bijzondere van een centrische muis is de rolstang. Met de rolstang navigeer je gemakkelijk jouw muiscursor. De cursor van de ErgoSlider Plus wordt bewogen met de vingertoppen en duim van beide handen in plaats van met de hele arm, terwijl jouw polsen comfortabel op de verwisselbare polssteun liggen. De kleine gewrichten en spieren van de vingertoppen zijn beter geschikt voor precieze bewegingen en daarom perfect voor het navigeren van de rollerbar. De vaste snelheidswaarde van de aanwijzer van 800 DPI is ook ideaal voor dat soort navigatie. De rolbalk is ook aanklikbaar voor de linkermuisknop. Je kunt zelf beslissen of je de rollerstang of de knop linksvoor gebruikt voor de linkerklik. Zodra je gewend bent aan deze manier om de muiscursor te bewegen, zal je een gebruiksvriendelijke en comfortabele bediening van de ErgoSlider Plus ervaren.
Optimale positie.
Verbeter jouw houding voor het beeldscherm en voorkom lichamelijke ongemakken tijdens het werken achter de computer. De ErgoSlider Plus wordt centraal voor jouw lichaam geplaatst. Op deze manier is een centrale uitlijning met jouw scherm en toetsenbord verzekerd. Het voordeel is dat je niet meer hoeft te reiken naar de muis en de spieractiviteit verdeeld kan worden over beide armen. Verder is de weg naar het toetsenbord korter, zodat je jouw productiviteit kunt verhogen.
Navigatie en functies.
De ErgoSlider Plus heeft een 24 mm lange rolstang, die een goede grip biedt voor de navigatie. Er zijn vijf knoppen voor links- en rechts klikken, en om te kopiëren en te plakken. Met het scroll-wiel kan je scrollen en heeft een dubbelklik functie. De polssteun is afneembaar en biedt een goede ondersteuning voor jouw pols en handen tijdens het werken met de ErgoSlider Plus.
bakkerelkhuizen
Ergonomie leidt tot comfort.
Het unieke van de ErgoSlider Plus is de centrale cursorbesturing recht voor jouw lichaam. Je hoeft niet meer ver naar de muis te reiken en dit voorkomt lichamelijk ongemak. Het lichaam blijft centraal in een neutrale positie, en dit voorkomt automatisch overbelasting in de schouder en nek. Bovendien werk je met jouw rechter- en jouw linkerhand. Het verdelen van de beweging over beide handen en schouders leidt tot een gezondere manier van werken aan de computer. De ErgoSlider Plus is ontworpen om het risico van RSI te verminderen en zo de fysieke pijn tot een minimum te beperken. Hierdoor kan je comfortabeler met jouw cursor navigeren en efficiënter werken.
Plug & Play, direct aan de slag.
Dankzij de plug-and-play technologie configureert de computer de ErgoSlider Plus uit zichzelf en kan je direct aan de slag. De ErgoSlider Plus is een bedrade centrische muis (kabelmaat: 1400 mm). Sluit de USB-kabel gewoon aan op jouw computer via elke beschikbare USB-poort.
Accessoire voor de ErgoSlider Plus
Om nog meer steun te geven tijdens het werken met de ErgoSlider Plus is er een accessoire ontwikkeld. De Ergoslider Plus Wrist Rest.

ErgoSlider Plus Wrist Rest
De verwisselbare ErgoSlider Plus Wrist Rest is een handige toevoeging voor iedereen die veel tijd doorbrengt met de ErgoSlider Plus centrische muis en de algehele ervaring wil verbeteren. Het vervangt de originele polssteun en verhoogt het comfort door het contactoppervlak voor je polsen te vergroten. Als je de polssteun losmaakt, kan je hem gemakkelijker schoonmaken voor een betere hygiëne.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal