Terug

Alles wat je moet weten over gegevensbescherming en privacy binnen WORK & MOVE Software

In dit artikel bespreken we wat WORK & MOVE Software bevat, hoe alle gegevens in de software worden beschermd en hoe de privacy van de gebruiker wordt gewaarborgd.
Alles wat je moet weten over gegevensbescherming en privacy binnen WORK & MOVE Software
Wat is WORK & MOVE Software?
Persoonlijke coach
De WORK & MOVE Software is jouw persoonlijke coach, die zorgt voor een gezonde afwisseling tussen digitaal schermwerk en mentale en fysieke beweging.  De software adviseert de gebruiker over een optimaal werk-beweging-pitstopritme op basis van zijn persoonlijke behoeften en helpt zich dit persoonlijke ritme eigen te maken.

Naast het persoonlijke pitstopprofiel kan de gebruiker een persoonlijk zit-staprofiel instellen om ook de beweging op de werkplek te vergroten.  Kleine pop-upvensters worden op het scherm weergegeven en motiveren om periodieke pitstops van 10 seconden tot 3 minuten te nemen.  

Kwaliteit van het werk verbeterd
De software herinnert de werknemers er ook aan, met een pop-upvenster, wanneer het tijd is om op te staan op basis van kloktijd of actieve computertijd, die wordt gemeten door muis- en toetsenbordgebruik.  Door het inbouwen van periodieke mentale en fysieke bewegingsmomenten blijven de medewerkers geconcentreerd en energiek, maken ze minder fouten en verbetert de kwaliteit van het werk.
Privacy beschermd
Met deze software stimuleert de werkgever gezond en vitaal gedrag op het werk, maar kan de werkgever WORK & MOVE Software gegevens van de werknemers zien? WORK & MOVE Software-gegevens worden gecodeerd en opgeslagen in ieders persoonlijke Windows-profiel en alleen toegankelijk voor de gebruiker. Dit komt door de privacy (GDPR) wetgeving.

De software is zo ontworpen dat alleen de gebruiker de persoonsgegevens kan inzien, tenzij hij toestemming geeft aan de werkgever om de gegevens te delen voor centrale (anonieme) analyse via de optionele WORK & MOVE Analytics tool. De werkgever stelt deze software ter beschikking als persoonlijk hulpmiddel (beschermingsmiddelen) en heeft geen toegang tot de gegevens van de gebruiker, tenzij de werknemer deze verstrekt.
Gecertificeerde software
WORK & MOVE Software wordt regelmatig gecontroleerd door onze IT-experts. Hiervoor gebruiken we de Windows Kit voor app-certificering.  De WORK & MOVE Software wordt daarnaast periodiek getest door nSEC/Resilience.
Goed beveiligde software
WORK & MOVE Software is ontworpen om fundamenteel veilig te zijn volgens secure by design patronen.  Dit betekent dat alternatieve beveiligingsstrategieën, -tactieken en -patronen aan het begin van een softwareontwerp worden overwogen, en dat de beste worden geselecteerd en afgedwongen door de architectuur, en dat zij worden gebruikt als leidraad voor de ontwikkelaars. Bovendien worden Microsoft Security Best Practices gebruikt, die duidelijke bruikbare richtlijnen bieden voor beveiligingsgerelateerde beslissingen.

Meer weten over WORK & MOVE?
Als je meer wilt weten over de software, neem dan een kijkje op de productpagina van onze WORK & MOVE Software!
Meer informatie over de WORK & MOVE Software
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal