Terug

Duurzame ergonomie – Duurzame producten

Op basis van onderzoek en kennis creëert BakkerElkhuizen innovatieve oplossingen voor jouw optimale werkplek. Innovatie betekent niet alleen nieuwe productideeën, maar ook nieuwe productieprocessen om duurzame materialen te produceren. Een groot deel van het productportfolio van BakkerElkhuizen is al duurzaam. Maar wat betekent duurzaam? 
Duurzame ergonomie – Duurzame producten
Wat betekent duurzaamheid?
Duurzaam: 'Designed to last', 'milieuvriendelijk', 'resource-saving'. De term duurzaam verwijst naar dingen die worden geproduceerd of verworven op een manier die zo min mogelijk impact heeft op het milieu en de natuur. Daarnaast gaat duurzaamheid over het balanceren van mens, milieu en economie.

Verwante woorden:
Circulair: Gemaakt van gerecycled materiaal en recyclebaar.
Recyclebaar: Kan worden gerecycled, maar niet gemaakt van gerecycled materiaal.
Gerecycled: Gemaakt van gebruikt materiaal.

De toekomst is circulair
En juist daarom vinden wij het belangrijk dat onze producten niet alleen gemaakt zijn van duurzame materialen, recyclebaar zijn en op een milieuvriendelijke manier worden vervaardigd, maar ook dat onze producten een lange productlevenscyclus hebben. Vooruitstrevende ideeën, innovatieve fabricages en baanbrekende materialen staan centraal. Hier is een nadere blik op onze duurzame producten.
Lees meer over duurzaamheid
Duurzame acrylaat productlijn
Extreem stabiel en milieuvriendelijk.

Maak kennis met onze stijlvolle, duurzame en ergonomische acryl productlijn. De nieuwe acrylproducten zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen, 100% recyclebaar en 100% ergonomisch.
Bekijk onze acrylaat producten
PET-vilt productlijn
Combineer ergonomie met duurzaamheid.

Wil je ergonomie combineren met duurzaamheid? Maak dan kennis met onze PET-vilt productlijn. Het PET-vilt materiaal geeft de producten een natuurlijke, maar eerder stijlvolle uitstraling.  Deze ergonomische computeraccessoires zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen.  100% gerecycled, 100% recyclebaar.
Bekijk onze PET-vilt producten
Nieuwe laptopstandaards, een must-have
Ergonomisch, stijlvol en 98% recyclebaar.

Bijna iedere kantoormedewerker heeft een laptop, en om er ergonomisch mee te kunnen werken is een laptopstandaard essentieel. Onze nieuwe laptopstandaards zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium sandwichmateriaal, dit materiaal is voor 98% recyclebaar.
Bekijk onze laptopstandaards
Lange productlevenscyclus
BakkerElkhuizen biedt oplossingen met unieke ergonomische eigenschappen in een passende kwaliteit. De uitstekende kwaliteit van de producten zorgt voor een ergonomische manier van werken voor de gebruiker. De hoge kwaliteit van de producten garandeert ook dat ze lang meegaan in dagelijks gebruik. Dat betekent een lange productlevenscyclus, wat een groot voordeel is voor de klanten omdat het niet nodig is om onze producten vaak te vervangen. Ook wordt het milieu minder belast.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten, daarom hebben wij besloten om ons garantiebeleid aan te passen. Voor alle producten die je bij ons koopt geldt in ieder geval de wettelijke garantie, maar meestal gaan we verder. 
Registreer jouw product hier
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal