Terug

ErgoDirect wordt BakkerElkhuizen

In het verleden acteerde Office Athletes B.V. onder twee handelsnamen, BakkerElkhuizen en ErgoDirect. Vanwege transparantie en duidelijkheid acteren we vanaf nu vanuit één naam: BakkerElkhuizen.
ErgoDirect wordt BakkerElkhuizen
Beste relatie,

ErgoDirect voert een naamswijziging door. Dit zorgt ervoor dat we transparanter en duidelijker naar de markt op kunnen treden. Vanaf dit moment gaan wij door het leven als:
 

BakkerElkhuizen


In het verleden acteerde Office Athletes B.V. onder twee handelsnamen, BakkerElkhuizen en ErgoDirect. Vanwege de eerder genoemde transparantie en duidelijkheid treden we vanaf nu vanuit op vanuit één naam: BakkerElkhuizen.

Er is vanuit ErgoDirect met veel bedrijven en organisaties een intensieve en prettige samenwerking opgebouwd. De aangeboden oplossingen (hard- en software) waren veelal BakkerElkhuizen oplossingen gecombineerd met andere producten. Op basis van kennis en onderzoek creëert BakkerElkhuizen al ruim 25 jaar innovatieve oplossingen voor jouw optimale  werk(plek). Dit doen we om een wereld te creëren waarin jij je, door slim te werken, prettig voelt: Work Smart – Feel Good. Met de bundeling van de krachten van ErgoDirect en BakkerElkhuizen vertrouwen wij erop jou nog beter van dienst te kunnen zijn.


 
Praktisch wijzigt er voor ErgoDirect-relaties alleen de naam. Het KvK-nummer, bankgegevens en adresgegevens blijven hetzelfde. De voor jou bekende contactpersonen kun je in de toekomst per e-mail bereiken via [voornaam.achternaam]@bakkerelkhuizen.com.

Ook zijn we trots op onze nieuwe website die de websites van ErgoDirect en BakkerElkhuizen vervangen. Naast het persoonlijk contact verwachten wij je met deze website nog beter van dienst te zijn. Bij vragen beantwoorden de medewerk(st)ers van BakkerElkhuizen deze graag!
 

Work Smart, Feel Good!

Account van ErgoDirect naar BakkerElkhuizen
Vanwege privacy overwegingen kunnen wij je ErgoDirect account niet voor jou activeren. Ga snel van start en activeer je ErgoDirect account op BakkerElkhuizen door een nieuw wachtwoord aan te maken!

Had je reeds een account op www.ergodirect.nl? Dan heb je op een bij ons bekend e-mailadres, het verzoek ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken voor www.bakkerelkhuizen.nl. Mocht deze e-mail jou niet bereikt hebben of ben je er nog niet aan toegekomen een nieuw wachtwoord aan te maken?

We proberen het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, dus hebben we al je gegevens van ErgoDirect bewaard om de transitie nog soepeler te laten verlopen, klik bij het inloggen op 'wachtwoord vergeten' om je account opnieuw te activeren.
Account activeren
 
bakkerelkhuizen
25+ jaar ergonomie specialist
We believe in a world in which you work smart and feel good and based on research and knowledge, we create innovative solutions for your optimal work(place).”
 
Leer BakkerElkhuizen kennen

We create innovative solutions for your optimal work(place)

Our story
BakkerElkhuizen is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige, ergonomische hard- en softwareoplossingen die bijdragen aan het fysieke en mentale welzijn van computergebruikers.
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal