Terug

ISO 9001 en 14001 norm voor BakkerElkhuizen

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat ons bedrijf officieel ISO 9001 en 14001 gecertificeerd is. Wat betekent dat voor jou als klant?
 
ISO 9001 en 14001 norm voor BakkerElkhuizen
ISO 9001
In het algemeen is de ISO-norm 9001 de meest gebruikte nationale en internationale norm op het gebied van kwaliteitsbeheer. De wereldwijd erkende norm definieert de minimumeisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem. De nadruk ligt op de optimalisering van processen om de prestaties van het bedrijf voortdurend te optimaliseren en zo goed mogelijk aan de eisen van de klant te voldoen. De certificering getuigt van de naleving van de normen van de ISO 9001.
Voordelen ISO 9001
 • Klantgerichtheid: Het is belangrijk om de behoeften van klanten te begrijpen en ervoor te zorgen dat aan hun verwachtingen wordt voldaan.
 • Leiderschap: Managers op alle niveaus moeten het bedrijf afstemmen op de eisen van de markt en een interne omgeving creëren waarin werknemers zich volledig inzetten om de doelstellingen van het bedrijf te bereiken.
 • Relatiebeheer: Een bedrijf en zijn belanghebbende partijen (bijv. leveranciers) zijn van elkaar afhankelijk. Een vertrouwensvolle en open relatie is daarom belangrijk en vormt de basis voor duurzaam succes.
 • Betrokkenheid van mensen: Op alle niveaus bepalen werknemers de essentie van een onderneming. Alleen als zij worden erkend, gemachtigd en aangemoedigd, zullen zij gemotiveerd zijn om hun vaardigheden in dienst van de onderneming te stellen.
 • Verbetering: Alleen wie zichzelf de vraag stelt en voortdurend de algemene prestaties van het bedrijf verbetert, zal succes op lange termijn realiseren.
 • Procesgerichte aanpak: Om het gewenste resultaat efficiënter te bereiken, moeten alle activiteiten en de bijbehorende middelen duidelijk met elkaar in verband worden gebracht.
 • Op feiten gebaseerde besluitvorming: Nauwkeurige analyse van gegevens en informatie vormt de basis voor inzicht in de oorzaak-gevolgrelaties en mogelijke gevolgen, en voor de uitvoering van doeltreffende maatregelen. 
ISO 14001
ISO 14001 is sinds 1996 een wereldwijd erkende basis voor milieubeheersystemen en omvat alle aspecten voor de continue verbetering van milieuprestaties. Het definieert het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een milieuzorgsysteem. De eisen zijn van toepassing op organisaties van alle soorten en maten en op verschillende geografische, culturele en sociale omstandigheden.

De algemene doelstelling van de ISO 14001-certificering is de bescherming van het milieu te bevorderen, de milieueffecten te verminderen en aldus de milieudoelstellingen op de juiste wijze te implementeren - in harmonie met de economische, sociale en politieke eisen. ISO 14001 is de enige certificeerbare norm in een hele familie van normen voor milieubeheer.
Voordelen ISO 14001
 • Internationale erkenning van het milieubeheersysteem
 • Identificatie en eliminatie van bronnen van fouten en risico's die de bescherming van het milieu bedreigen
 • Betere milieuprestaties dankzij duidelijk omschreven milieudoelstellingen
 • Optimaal en duurzaam gebruik van hulpbronnen
 • Grotere rechtszekerheid en berekenbaarheid van aansprakelijkheidsrisico's
 • Voortdurende verbetering van het milieubeheersysteem
 • Motivatie en bewustmaking van werknemers voor alle milieuaspecten
 • Kwalificatie van werknemers in milieubeheer
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal