Terug

Laptopstandaards: Onmisbaar op een ergonomische werkplek

Met wat kleine aanpassingen is het eenvoudig om de ideale werkplek te creëren. BakkerElkhuizen ontwikkelt en levert hoogwaardige laptopstandaards voor gezonde werkplekken.
Laptopstandaards: Onmisbaar op een ergonomische werkplek
De voordelen van een laptopstandaard:
  1. Je laptop bevindt zich altijd op de juiste kijkhoogte;
  2. Minder fysieke belasting aan nek, schouders en bovenrug;
  3. Meer comfort en verbeterde productiviteit.

Verschillende soorten laptopstandaards
We hebben een groot aantal verschillende soorten laptopstandaards passend aan de wensen van de gebruiker. Zo hebben we laptopstandaards met een geïntegreerde documenthouder, zoals de Ergo-Q 260. Een andere variant is de laptopstandaard waar de kabels weggewerkt kunnen worden en uitgebreid kan worden met een dockingstation (Ergo-T340). Dit zijn allemaal compacte, lichtgewichte en makkelijk mee te nemen standaards. Daarnaast hebben we ook twee ‘vaste’ laptopstandaards die je op het bureau achterlaat. Deze zijn van acrylaat, zoals de Ergo-Top 320. En uiteraard hebben we ook deze Ergo-Top 320 in een duurzame, circulaire lijn.

Wetenschappelijk onderbouwd
Uit studies in Zweden en Nederland blijkt dat het werken met een ergonomische laptopstandaard in combinatie met een extern toetsenbord en muis zorgt voor een 17% hogere productiviteit. De zithouding verbetert daarbij significant. De belasting van de nek neemt met 32% af en het comfort verbetert met 21% (Lindblad, 2004). De onderarmen bevinden zich daarbij in een meer neutrale positie. Lichamelijke klachten nemen duidelijk af (Boersma,2002).
 
Bekijk al onze laptopstandaards

Uitgelicht: UltraStand Universal

Naast de meer traditionele laptopstandaards bieden wij ook een geïntegreerde laptopstandaard aan. De UltraStand, de nieuwste toevoeging aan ons assortiment.
Dunste en lichtste laptopstandaard ter wereld
De UltraStand Universal is de dunste en lichtste laptopstandaard ter wereld. Deze geïntegreerde standaard weegt slechts 250 gram, is met 2 mm flinterdun en bevestig je eenvoudig aan de onderkant van je laptop. Door de samensmelting met de laptop is de UltraStand de meest mobiele en gebruiksvriendelijke laptopstandaard van dit moment.
Voordelen UltraStand Universal
  • Ergonomisch: het laptopscherm altijd op de juiste hoogte
  • Gemak: in een handomdraai een mobiele werkplek creëren.
  • Mobiel: als tweede huid van de laptop, dus eenvoudig mee te nemen.
  • Flinterdun: 10 mm.
  • Licht: slechts 89 gram.
  • Maatwerk: passend op elk type laptop.
Bekijk hier de UltraStand Universal
 
UltraStand Universal
In een paar seconden een ergonomische opstelling.
De UltraStand Universal kan gemakkelijk op de laptop worden bevestigd dankzij de plak strips. Je zult niet eens merken dat je de UltraStand Universal bij je draagt dankzij het extreem lichte gewicht (89 gram) en de dikte (10 mm).
Conclusie
Je creëert als laptopgebruiker met een UltraStand Universal, een ergonomische muis en een compact toetsenbord zoals de BakkerElkhuizen UltraBoard 950 in een handomdraai een gezonde en comfortabele werkplek die volledig Arbo-proof is. Thuis, onderweg of op kantoor.

Volgens de Arbo-wet (art. 5.1) mogen computergebruikers namelijk maximaal 2 uur per dag werken met een laptop zonder hulpmiddelen, omdat u als het ware steeds in het beeldscherm ‘duikt’. Dit levert een ongezonde en improductieve werkhouding op.
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal