Terug

Plug and play en eenvoudig gebruik van BakkerElkhuizen producten

De producten van BakkerElkhuizen zijn allemaal plug-and-play. Dit betekent dat de producten eenvoudig kunnen worden aangesloten op een computer of ander digitaal apparaat en direct worden herkend in het systeem van het apparaat.
Plug and play en eenvoudig gebruik van BakkerElkhuizen producten
BakkerElkhuizen producten zo ontworpen om prettig te werken!
Wat Plug-and-Play speciaal maakt, is het feit dat de gebruiker geen apparaatconfiguratie hoeft uit te voeren nadat de gebruiker het product op de computer heeft aangesloten. Tegelijkertijd vermijdt Plug-and-Play bronconflicten en hoeft de gebruiker geen oplossing te vinden voor eventuele problemen. Het product wordt eenvoudig aangesloten en is direct klaar voor gebruik.

Geen handmatige configuratie
De gebruiker kan de apparaten van BakkerElkhuizen toevoegen en verwijderen zonder een handmatige configuratie te hoeven doen. Dit betekent minder kans op menselijke fouten en leidt tot een betere beveiliging.  Er is dus geen kennis nodig van computerhardware door de gebruiker, en een plug-and-play-functie maakt het mogelijk om snel elk apparaat te gebruiken zonder tijd te besteden aan het eerst configureren voor gebruik. Dit scheelt veel tijd.

Het in gebruik nemen van BakkerElkhuizen producten gaat dan ook erg snel en zonder veel moeite. Zodra een product aan de computer is toegevoegd, kan de gebruiker er direct mee aan de slag.
Eenvoudig gebruik van muizen en toetsenborden
Muizen
Als we onze muizen van dichterbij bekijken, zijn ze ongecompliceerd om te gebruiken na het aansluiten. Naast de standaard linker- en rechtermuisknoppen en het scrollwiel hebben de muizen in ons portfolio vaak ook nog andere praktische knoppen die de efficiëntie tijdens computerwerk verhogen. De gebruikerservaring leert dat elke extra functietoets geleidelijk automatisch door gebruikers wordt geïntegreerd in hun dagelijkse muiswerk. Gebruiksvriendelijke en vooral intuïtieve bediening is daardoor gegarandeerd.

Toetsenborden
De toetsenborden zijn ook gemakkelijk te gebruiken. Naast de standaardtoetsen spreken de sneltoetsen voor zich dankzij de symbolen en labels en kunnen ze intuïtief door de gebruiker worden gebruikt.
Bekijk al onze producten
Aanvullende informatie voor producten
Als het product wat meer uitleg nodig heeft, hebben we dit geregeld door alle producten instructies te geven. Op sommige producten vind je een QR-code voor de handleiding of als alternatief kan je een gedrukte handleiding in de verpakking vinden. Deze handleidingen zijn ook digitaal beschikbaar op de productpagina's van onze website. De veelgestelde vragen (FAQ) op elk van onze productpagina's vormen een aanvulling op de informatie over onze producten.

Kom in contact met onze experts
Je kunt altijd via verschillende kanalen contact met ons opnemen. Je kunt onze klantenservice een e-mail schrijven, bellen of een formulier op onze website invullen. Soms heb je net dat laatste stukje informatie van onze productexperts nodig om het product dat je (misschien) nodig hebt volledig te begrijpen. We zal ons best blijven doen om de toegang tot product- en ondersteuningsinformatie voortdurend te verbeteren.
Naar onze support
Producten die jou ondersteunen
BakkerElkhuizen plaatst de 'jij' als mens die zijn digitale werk doet centraal in de visie van het bedrijf en de dagelijkse activiteiten. Daarom bieden wij jou producten aan die het werkgedrag van iedere medewerker optimaal ondersteunen.
 
Bekijk al onze producten
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal