Terug

Werkplek: Volledig mobiel

De volledig mobiele werknemer werkt zeer flexibel. Als mobiele werker is het zeer belangrijk dat je beschikt over ergonmische accessoires waarmee jij op iedere locatie fijn kunt werken. Indien jij niet op één vaste werkplek werkt maar juist op veel verschillende plaatsen, dan zijn er een aantal ergonomische accessoires cruciaal voor jou.  Omdat voor jou één primaire werkplek niet is vast te stellen gaan we je laten zien hoe jij je werkplek zou kunnen inrichten om voortaan comfortabeler, gezonder én productiever te zijn op je werk.
Werkplek: Volledig mobiel
Gebruik een laptopstandaard
Met een laptopstandaard creëer je op elk moment een ergonomische werkplek. Daarnaast werk je altijd op de juiste kijkhoogte waardoor je comfortabeler en aanzienlijk productiever werkt. Ook verminder je pijn in nek, schouders en bovenrug.
Bekijk onze laptopstandaards
Kies voor een draadloos toetsenbord
Of je nu thuis, op kantoor, in de trein, in een café of in een vergaderruimte werkt, je kunt onze draadloze toetsenborden gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Onze draadloze toetsenborden zijn niet alleen voor reizen compact gemaakt. Door zijn compactheid hoef je niet naar je muis te reiken en verminder je de belasting van je armen en schouders.
Bekijk onze toetsenborden
Kies voor een draadloze muis
Met een draadloze muis is de strijd met kabels om je pc of laptop verleden tijd. Draadloze muizen werken via een dongle en geven daardoor meer bewegingsvrijheid dan bedrade muizen. Ook kun je ze gemakkelijk meenemen. En dankzij de verbeterde levensduur van de batterij van draadloze muizen, kun je nu enkele maanden werken met volle batterijen of een opgeladen batterij.
Bekijk onze draadloze muizen
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal