Terug

De website van BakkerElkhuizen

Je kunt ergonomische producten van jouw interesse direct vinden en kopen op onze website. Onze website bevat een groot assortiment producten die allemaal worden ondersteund met afbeeldingen, video's en technische informatie zoals functies, specificaties, handleidingen en certificaten.
De website van BakkerElkhuizen
Specifieke business-to-business functies
We hebben ook specifieke functies voor Business-to-business (B2B) klanten in onze website ontwikkeld, zoals aangepast assortiment en prijzen. Als je bijvoorbeeld inkoper bent van een bedrijf dat een contract heeft met ons zie je automatisch de afgesproken kortingsprijzen op de producten die in je assortiment zitten. Dit maakt het eenvoudig en snel om producten zo snel mogelijk te bestellen en te laten bezorgen bij je collega's en/of medewerkers.
Checkout
Zodra je een bepaald product op onze website hebt gevonden, kan je het winkelwagentje gebruiken om meerdere artikelen te verzamelen en hoeveelheden aan te passen. Vervolgens volgt het eenvoudige "afrekenproces" waarin betalings- en leveringsinformatie wordt verzameld. Wij staan jou als klant, of het nu B2B of B2C is, toe om je aan te melden voor een permanent online account, zodat al deze informatie slechts één keer hoeft te worden ingevoerd. Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra de transactie is voltooid.
Business-to-business voordelen
B2B-klanten hebben niet alleen het voordeel om hun eigen kortingsprijzen op de producten te zien, maar hebben ook de mogelijkheid (indien contractueel overeengekomen) om per factuur te bestellen in plaats van direct te betalen.  En tot slot hebben B2B-klanten ook de mogelijkheid om de website van BakkerElkhuizen te gebruiken als shop-in-shop systeem voor medewerkers waarbij een geselecteerd assortiment en maatwerkprijzen worden toegepast. Het enige dat jij nog moet doen, is vooraf jouw persoonlijke assortiment instellen met onze serviceafdeling.

Jouw voordelen als B2B-klant in één oogopslag:
  • Bekijk altijd en overal uitgebreide productinformatie.
  • Bespaar tijd en handel het aankoopproces snel en eenvoudig af.
  • Bekijk jouw eigen kortingsprijzen voor elk product.
  • Bestel op factuur en betaal later.
  • Gebruik de website als je shop-in-shop voor je collega's of medewerkers.

Voor meer informatie en toegang tot deze voordelen, neem dan contact met ons op!
Contacteer ons
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal