Terug

Werkplek: Mobiel samenwerken

Het kantoor zal steeds meer in het teken staan van creatieve samenwerking en kennisdeling tussen werknemers. Tegelijkertijd kunnen dergelijke ruimtes ook flexibel worden ingericht, zodat werknemers er tijdelijk mobiel kunnen werken. Werknemers beschikken over de mobiele oplossingen en kunnen deze vergadermogelijkheden flexibel gebruiken.
Werkplek: Mobiel samenwerken
Altijd en overal ergonomisch werken
Één primaire werkplek is voor jou niet vast te stellen. Je bent immers vaak onderweg (en dan ook aan het werk) of je werkt op veel verschillende locaties. Om jou op iedere plek waar je komt ergonomisch verantwoord te kunnen laten werken gaan we je laten zien welke producten voor jou cruciaal zijn om je werkplek in te richten.
Gebruik een laptopstandaard
Een van de relatief meest eenvoudige aanpassing die je kunt toepassen, is het gebruik van een laptopstandaard. Laptopstandaards verhogen het beeldscherm van de laptop en verkleinen de kijkafstand. 

Met een laptopstandaard creëer je op elk moment een ergonomische werkplek. Daarnaast werk je altijd op de juiste kijkhoogte waardoor je comfortabeler en aanzienlijk productiever werkt. Ook verminder je pijn in nek, schouders en bovenrug.
Bekijk onze laptopstandaards
Kies voor een compact draadloos toetsenbord
Het maakt niet op welke locatie dat je werkt. Een compact draadloos toetsenbord neem je eenvoudig in de hand mee als je (even) in een andere ruimte wilt gaan werken of plaats je eenvoudig in een van de vakken van je laptoptas. Deze toetsenborden zijn immers licht in gewicht en het formaat is aanzienlijk kleiner dan het 'traditioneel' toetsenbord dat we allemaal kennen. Dit maakt het zeer geschikt voor de mobiele werker!
Bekijk onze toetsenborden
Kies voor een draadloze muis
Wij adviseren de mobiele gebruiker een draadloze muis te gebruiken. Het grootste voordeel van een draadloze muis is namelijk dat je geen vervelende kabel meer op je werkplek hebt slingeren. Een draadloze muis zorgt tevens voor een meer opgeruimde werkplek.

Ook zijn draadloze muizen ook veel meer geschikt wanneer je vaak van werkplek verandert. Je kunt de USB-dongle namelijk gemakkelijker meenemen of zelfs in je laptop laten zitten dan dat je iedere keer een draad moet opwikkelen voordat je deze weer in je tas doet.

Daarnaast is het een stuk makkelijker om draadloze muizen te gebruiken met andere apparaten, omdat tegenwoordig bijna alle apparaten die we kennen wel Bluetooth ondersteunen. Muizen met draad kunnen daarentegen alleen worden gebruikt op apparaten die een USB-poort bevatten. En deze heb je wellicht niet zoveel of heb je nodig om andere apparaten mee te koppelen.
Bekijk onze draadloze muizen
Zorg voor geschikte vergadertafels
Een vergadertafel zoals de Honeycomb Dlite is geschikt voor verschillende doeleinden. Deze is namelijk ideaal voor het vergaderen, brainstormen of overleggen én ook is het mogelijk snel van staand naar zittend werken te wisselen. 

Het afwisselen van zitten en staan tijdens het werk zorgt voor meer variatie in werkhoudingen gedurende de dag. Werken aan een zit-sta tafel verbetert je fitheid aanzienlijk. Dit geldt zowel voor de fysieke als mentale fitheid.
 
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal