Terug

WORK & MOVE Assessment: meer dan een RI&E-Tool

Stel je een geïntegreerde oplossing voor die de veiligheid en het welzijn van je medewerkers verhoogt, terwijl je ook de efficiëntie en kostenoptimalisatie verbetert. Dat is WORK & MOVE Assessment: meer dan alleen een RI&E-tool, het is jouw partner in het creëren van een betere werkplek.
WORK & MOVE Assessment: meer dan een RI&E-Tool

De allesomvattende oplossing voor werkplekveiligheid

In het voortdurend veranderende landschap van werkplekveiligheid en naleving van regels moeten de tools en oplossingen waarop we vertrouwen zich aanpassen en uitblinken. WORK & MOVE Assessment is de allesomvattende oplossing voor risico inventarisatie en evaluatie. Het bespaart tijd en geld voor jouw organisatie en zorgt ervoor dat je voorop loopt met werkplekveiligheid. Al geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.
Maak kennis met WORK & MOVE Assessment
Op het eerste gezicht denk je misschien dat WORK & MOVE Assessment een standaard tool is voor Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), maar het is veel meer dan dat. Het is een volledige verandering in de manier waarop we werkplekveiligheid en het welzijn van medewerkers benaderen.

Dit is wat WORK & MOVE Assessment onderscheidt:
 1. Holistische Benadering van Werkplekgezondheid: In tegenstelling tot veel RI&E-tools die zich uitsluitend richten op het identificeren van gevaren, houdt WORK & MOVE Assessment een holistische benadering van werkplekgezondheid aan. Het identificeert niet alleen risico's, maar behandelt ook ergonomie, het welzijn en productiviteit van werknemers, waardoor het een alomvattende oplossing is voor de dynamische werkomgeving van vandaag.
   
 2. Geavanceerde Gegevensanalyse: WORK & MOVE Assessment maakt gebruik van geavanceerde gegevensanalyse om bruikbare inzichten te bieden. Het verzamelt niet alleen gegevens; het helpt je geïnformeerde beslissingen te nemen door gegevens om te zetten in bruikbare aanbevelingen voor een veiligere en productievere werkplek. Alle gegevens worden versleuteld opgeslagen en versleuteld verzonden naar de centrale database. Ontsluiting van de versleutelde database is alleen mogelijk via toegekende rechten.
   
 3. Gebruiksvriendelijke Interface: Zeg vaarwel tegen logge, moeilijk te navigeren software. WORK & MOVE Assessment heeft een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface die zorgt voor gebruiksgemak voor alle teamleden. Het is ontworpen om het risicobeoordelingsproces te stroomlijnen en bespaart je tijd en middelen.
Neem contact met ons op

De ideale overgang naar WORK & MOVE Assessment

Voor organisaties die momenteel al gebruik maken van RI&E software is het een kans om over te stappen naar een meer geavanceerde en uitgebreide oplossing. De overstap naar WORK & MOVE Assessment is gemakkelijk te regelen.

Hier is waarom:
 1. Verbeterde Functies: je vervangt niet alleen de ene tool door de andere; je stapt over naar een tool met meer functies, grotere flexibiliteit en betere resultaten.
   
 2. Ondersteuning op Lange Termijn: we begrijpen dat het overschakelen van tools uitdagend kan zijn. Daarom staat ons toegewijde ondersteuningsteam klaar om je bij elke stap te helpen, zodat de overgang soepel verloopt.

De unieke voordelen van WORK & MOVE Assessment

Onderzoek, inventariseer, train en los risico's op in één oplossing
Gebruik WORK & MOVE Assessment om eenvoudig vragenlijsten, enquêtes en risico-inventarisaties uit te voeren, inclusief training en het oplossen van risico's.
Verhoogt het bewustzijn en de betrokkenheid van werknemers
Gebruikers kunnen geïdentificeerde risico's onmiddellijk oplossen met advies op maat, waardoor het bewustzijn en de betrokkenheid aanzienlijk toenemen.
Bespaart tijd en geld
Door medewerkers zelf risico's te laten oplossen, wordt kostbare tijd van interne en externe deskundigen bespaard: zij kunnen zich richten op de moeilijke en/of uitdagende risico's. Doordat de tool preventief ingezet wordt is de kans op uitval kleiner wat resulteert in minder ziekteverzuim, gezondere, productievere medewerkers en heeft dit dus een positieve financiële impact;
Groepsrisico's oplossen in één handeling
Met de krachtige Risk Resolution-functie kan één risico voor meerdere gebruikers in één handeling worden opgelost;
Medewerkers en beheerders ontvangen direct een live rapport
Na afronding van de (risico)beoordeling ontvangen medewerkers en beheerders direct een rapport inclusief een plan van aanpak met geïdentificeerde en uitstaande risico's;
Trends analyseren met WORK & MOVE Assessment
Gebruik templates om vragenlijsten, enquêtes en risico-inventarisaties over verschillende perioden uit te zetten. Exporteer resultaten en combineer gegevensbronnen om trends op de werkplek te analyseren.
Voorop lopen met werkplekveiligheid? Neem contact met ons op!
WORK & MOVE Assessment is niet zomaar een vervanging voor van jouw huidige RI&E tool; het is een sprong voorwaarts in werkplekveiligheid, productiviteit en inzicht en behoefte van jouw workforce.

Benieuwd naar de toekomst van werkplekveiligheid? Neem contact met ons op om vrijblijvend advies/demonstratie op locatie te krijgen. Kom meer te weten hoe WORK & MOVE Assessment jouw organisatie kan transformeren op het gebied van risicobeoordeling en het welzijn van medewerkers.
Neem contact met ons op
 

Bekijk WORK & MOVE Assessment

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal