WORK & MOVE Desk 160x80

Elektrisch in hoogte verstelbaar zit-sta bureau in twee maten. Dat brengt je echt in beweging!

WORK & MOVE Desk 160x80
Dit elektrisch in hoogte verstelbare bureau is verkrijgbaar in twee formaten, waardoor het ideaal is voor het kantoor, de gedeelde werkplek of het thuiskantoor. 

De WORK & MOVE Desk wordt geleverd met een gratis licentie van 3 jaar voor de WORK & MOVE Coach. Hiermee kun je jouw optimale ergonomische zit- en sta-profiel instellen. De software herinnert je eraan wanneer het tijd is om op te staan op basis van jouw actieve computertijd. Verhoog jouw concentratie, creativiteit en fitheid op het werk door in enkele seconden optimaal af te wisselen tussen zitten en staan. Het WORK & MOVE zit-sta bureau biedt de ideale ergonomische zit- of stahoogte voor elke gebruiker voor een meer comfortabele en ergonomische manier van werken.
bakkerelkhuizen
Blijf actief om je goed te voelen.
Het WORK & MOVE zit-sta bureau moedigt je aan om tijdens jouw dagelijkse werkroutine af te wisselen tussen zitten en staan. Dit helpt je om jouw houding regelmatig te veranderen en stimuleert jouw bloedstroom, wat op zijn beurt het zuurstofgehalte in jouw lichaam verhoogt. Dit resulteert in minder spierpijn en vermoeidheid. Wanneer je aan jouw bureau staat wordt jouw wervelkolom verlengd en dit is goed voor de houding en vermindert de belasting op de wervelkolom en rugspieren. Jouw werkmotivatie zal toenemen, wat leidt tot een grotere focus en productiviteit.
 
Geïntegreerde software voor meer motivatie.
De WORK & MOVE Software Coach is inbegrepen bij het WORK & MOVE zit-sta bureau. Bij de aankoop van een WORK & MOVE zit-sta bureau krijg je namelijk gratis een licentie van 3 jaar voor de WORK & MOVE Software. Wij raden het gebruik van deze software coach ten zeerste aan, omdat je jouw eigen zit-sta profiel kunt instellen en de software jou eraan herinnert om op de juiste momenten op te staan. Zo weet je zeker dat de zit-sta functie ook echt gebruikt wordt. Zonder herinnering is de kans groot dat de zit-sta functie minder en niet op de juiste momenten wordt gebruikt.

De software meet jouw actieve computerwerktijd op basis van jouw muis- en toetsenbordgebruik en herinnert jou eraan wanneer het tijd is om op te staan met een pop-up venster. Met de WORK & MOVE Software Coach zal je jezelf nooit meer afvragen wanneer het tijd is om op te staan en te gaan zitten. Door optimaal af te wisselen tussen zitten en staan, verhoog je niet alleen je concentratie, verbeter je je creativiteit en verbrand je meer calorieën, aan het einde van een werkdag heb je ook meer energie over.
Wetenschappelijk onderzoek

Ergonomische houding.

Met het WORK & MOVE zit-sta bureau is de juiste bureauhoogte voor jouw optimale ergonomische houdingen gegarandeerd. Je kunt de hoogte van dit bureau eenvoudig in enkele seconden aanpassen en instellen in jouw persoonlijke profiel van de WORK & MOVE Software Coach.

Dit bureau wordt ook aanbevolen voor gedeelde werkplekken. Elke gebruiker kan zijn of haar persoonlijke ideale zit- en sta-profiel instellen in de WORK & MOVE Software Coach. Hierdoor kunnen meerdere gebruikers het bureau in een paar seconden op de gewenste hoogte instellen, ongeacht de lengte van de gebruiker.

Ergonomische achtergrond.

Zit-sta-werkplekken worden vanuit ergonomisch oogpunt sterk aanbevolen en zijn bewezen effectief bij het voorkomen van rugpijn. Daarom zouden alle kantoormedewerkers die langer dan twee uur onafgebroken achter een computerscherm zitten, de mogelijkheid moeten hebben om over te schakelen van zitten naar staan.

Het effect van afwisselend staan en zitten betekent dat de concentratie langer op een hoog niveau kan blijven. Ook de daadwerkelijke werkprestatie tijdens beeldschermwerk wordt verbeterd door staand werken.
bakkerelkhuizen
Gemakkelijk en rustig wisselen tussen zitten en staan.
Je kunt jouw gewenste zit- en stahoogte instellen met de WORK & MOVE softwarecoach. Jouw persoonlijke softwarecoach vertelt je wanneer het tijd is om te wisselen tussen zitten en staan. Met één muisklik of snelkoppeling beweegt jouw tafel automatisch naar de door jou ingestelde hoogte. De motor van het WORK & MOVE bureau zorgt niet alleen voor een soepele hoogteverstelling, hij is ook zeer stil. Je kunt de hoogte ook handmatig wijzigen met de bedieningsknoppen. Het hoogteverstelbereik ligt tussen 650 mm en 1.260 mm en de snelheid van de tafel is 38 mm/s. Dankzij het antibotsingssysteem dat in het frame is ingebouwd, stopt de tafel met bewegen als er een obstakel is. De zachte start/stop-functies zorgen voor een soepele en stille beweging van de tafel.
 
Het bureau zal meer gebruikt gaan worden.
De WORK & MOVE Desk motiveert gebruikers om fysiek en mentaal te bewegen op het perfecte moment. De softwarecoach zorgt voor periodieke mentale en fysieke bewegingspauzes die in kleine pop-upvensters worden weergegeven, waardoor de gebruiker gedurende de dag een beter concentratie- en energieniveau kan handhaven en dat resulteert in minder fouten en een betere kwaliteit van het werk. De motivatie om in beweging te komen levert tevreden gebruikers op. Het financiële, fysieke en mentale rendement van jouw investering in dit bureau is dan ook hoog met als gevolg een korte terugverdientijd.

Verkrijgbaar in verschillende versies.

Het WORK & MOVE zit-sta bureau is verkrijgbaar in verschillende maten voor elke thuis- of kantooromgeving. Het tafelblad wordt standaard geleverd in wit (RAL 9016) met een zwart (RAL 9005) onderstel. Een andere kleur nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. De constructie van de tafel met de verbeterde ruimte onder het bureau, maakt hem ideaal voor een groot aantal verschillende stoelen.

Het WORK & MOVE zit-sta bureau wordt aangeboden in de afmetingen 160 cm x 80 cm en 120 cm x 70 cm. De kleinere versie is een goed alternatief voor het thuiskantoor, als de ruimte beperkt is. Het frame van dit zit-sta bureau is gemaakt van een aluminiumlegering, die licht maar sterk is. De balk en de kantelen houden het bureau stabiel, zelfs wanneer het op het hoogste punt staat. Er is ook een kabelmanagement op aanvraag beschikbaar, dit zorgt ervoor dat de kabels geordend zijn en dat uw bureau er opgeruimd uitziet. Het eenvoudige, elegante ontwerp van het WORK & MOVE zit-sta bureau is niet storend, maar past bij elke inrichting van jouw thuiskantoor of werkkamer.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal