Selecteer uw regioSmart Office 11 Single Monitor Arm Eenvoudig te monteren Eenvoudig te monteren
Smart Office 11 Single
De Smart Office Arm 11 is een monitorarm die geschikt is voor 1 monitor.
Smart Office 12 Dual Monitor Arm Eenvoudig te monteren BNESO12 Monitorarm Smart Office 12 Dual
Smart Office 12 Dual
De Smart Office Arm geschikt voor bijna alle monitoren. Deze uitvoering heeft 2 armen, waaraan 2 monitoren geplaatst kunnen worden.
BNESP modulaire monitorarm Space-arm Single BNESP modulaire monitorarm Space-arm Single BNESP modulaire monitorarm Space-arm Single
Space-arm Single
De Space-Arm is een kwalitatieve monitorarm die zorgt voor een betere productiviteit en de juiste werkhouding.
BNESPBDC monitorarm Space-arm Beam Dual BNESPBDC monitorarm Space-arm Beam Dual BNESPBDC monitorarm Space-arm Beam Dual
Space-arm Beam Dual
De Space-Arm Beam Dual ideaal voor op flexwerkplekken.
BNESPD modulaire gasveer monitorarm Space-arm Dual BNESPD modulaire gasveer monitorarm Space-arm Dual BNESPD modulaire gasveer monitorarm Space-arm Dual
Space-arm Dual
De Space-Arm Dual is een uitbreidbare arm die u effectiever en efficiënter laat werken.
BNECA7 flexibele monitorarm CA 7 Single Monitorarm BNECA7 flexibele monitorarm CA 7 Single Monitorarm BNECA7 flexibele monitorarm CA 7 Single Monitorarm
CA 7 Single Monitorarm
Flexibele arm - organisch design
BNECA7D flexibele monitorarm CA 7 Dual Monitorarm BNECA7D flexibele monitorarm CA 7 Dual Monitorarm BNECA7D flexibele monitorarm CA 7 Dual Monitorarm
CA 7 Dual Monitorarm
Flexibele dual monitor arm
BNECA8 Monitor Arm CA 8 BNECA8 Monitor Arm CA 8 BNECA8 Monitor Arm CA 8
CA 8
flexibele monitorarm

Verbeter uw werkhouding met een monitorarm

Een ergonomische werkplek bevordert het comfort en de productiviteit van beeldschermwerkers. Met wat kleine aanpassingen is het eenvoudig om de ideale werkplek te creëren. Monitorarmen zorgen voor meer ruimte op uw werkplek en verbeteren de werkhouding. Daarnaast is een monitorarm eenvoudig in hoogte en afstand in te stellen.

Wat is de juiste kijkhoogte en -afstand?

De afstand tot het scherm dient minimaal 60 cm (één armlengte) te zijn, maar bij voorkeur meer dan 60 cm, te bedragen. De hoogte van het scherm moet zo zijn ingericht dat de kijkhoek 10-20° beneden ooghoogte is. De kijkafstand wordt bepaald door de tekenhoogte waarbij de kijkafstand minimaal 200 en liefst 150 maal de tekenhoogte is (een tekenhoogte van 4 mm komt dus overeen met een kijkafstand van 60 cm).

Een relatief grote kijkafstand is voor de ogen minder belastend, omdat de ogen niet zo sterk hoeven te accommoderen, voorwaarde is wel dat de tekens op het scherm evenredig groter worden. De tekens op het scherm kunnen soms worden vergroot, zo kent Word een in- en uitzoom functie waarmee de weergave van het actieve document vergroot dan wel kan worden verkleind. Grotere tekens worden sneller gelezen dan kleine.
Het volledige beeldscherm moet zich bevinden in een gebied 10- 20° beneden ooghoogte. Bij deze monitorpositie kunnen de ogen beter accommoderen en convergeren , en neemt de algehele belasting voor de ogen af. En niet onbelangrijk: de productiviteit is tegelijkertijd zo’n 10% hoger (Sommerich et al., 1998).

Zoveel verschillende soorten monitorarmen

Een monitorarm kan voor een enkel beeldscherm geschikt zijn, maar er zijn ook armen die 2 of meer beeldschermen eraan kunnen hebben. We hebben verschillende armen in ons assortiment. Zo hebben we de Space-Arm serie (single, beam dual en dual) in ons assortiment. Deze arm is snel en eenvoudig in te stellen op de juiste hoogte, waardoor deze arm uitermate geschikt is voor flexwerkplekken. Daarnaast is deze arm voorzien van een gasveer-techniek waardoor de monitor snel en eenvoudig traploos instelbaar is. De Space-arm heeft een hoogtebereik van 33-62 cm (bovenkant 19 inch beeldscherm) en een diepte-bereik van 25-58 cm. De Space-Arm is modulair uit te breiden van enkel naar dubbel of triple schermen.

Daarnaast hebben we de CA7 en CA8 in ons assortiment. En ook de Smart Office Armen zijn een goede keuze.

Meer weten voor aanschaf?
Wilt u meer weten over de aanschaf van de juiste monitorarm? Dan kunt u contact met ons opnemen en onze whitepaper lezen over het werken met meerdere schermen en bekijk onze video over de juiste kijkhoogte en-afstand.

Wilt u tips over hoe een goede werkplek eruitziet? Bekijk dan eens rustig onze 14 tips van een goede werkplek. U kunt namelijk meer doen dan alleen een goede laptopstandaard aanschaffen.

Monitorarm kopen?

Wilt u meer weten over de verschillende soorten monitorarmen en hun voor- en nadelen? Wilt u een monitorarm kopen? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Monitorarmen verkopen? Word onze reseller.

Bent u reseller en wilt u onze producten in uw assortiment hebben? Neem dan contact met ons op.

Meer weten, vragen of suggesties?
Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen hebben, vul dan het formulier in. We nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Meer weten, vragen of suggesties?


Vul dan het formulier in, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op.
(*) Naam:
Bedrijf:
Telefoon:
(*) E-mail:
Bericht:
 
 
  Velden met (*) zijn verplicht
Binnenkort informatie over de montagemogelijkheden
Productvergelijker (0)
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus