Hoe kan ik de pols steun schoonmaken?
De pols steun kan worden verwijderd voor het schoonmaken Bij het reinigen zachte vloeistoffen en producten gebruiken. Als u de pols steun wil vervangen neem dan contact op met de locale leverancier.
Ik kan mijn cursor niet verder verplaatsten.Hoe kan ik dit oplossen?
Als u de rollerbar helemaal naar links verplaats of naar rechts en u wilt verder 'muizen' dan moet u gewoon door gaan tot dat u een klikje hoort, u kunt dan verder. Hiermee activeert u als het ware het einde, de cursor is dan vrij om over het gehele scherm te verplaatsen. U heeft dan een bepaalde grens aan gegeven. Tip: Als u vindt dat de cursor vaak buiten bereik is van de rollerbar, dan is waarschijnlijk u cursor snelheid te laag in gesteld.
Mijn Barmouse werkt niet helemaal naar behoren. Wat kan ik doen?
 Enkele troubleshooting tips:

Probeer de Barmouse in een andere USB te connecten en herstart je computer
Probeer de Barmouse op een andere computer
Zorg ervoor dat je geen andere muis drivers hebt gedownload op je PC, deze kunnen mogelijk de Barmouse blokkeren.
Werkt de Barmouse ook op mijn computer ?
 Ja. de Barmouse is zo gemaakt dat ze Plug-and-Play werken op een PC of Mac werkstation.