Kan de batterijstatus uitgelezen worden in de Apple™-systemvoorkeuren zoals bij het Apple™ draadloos toetsenbord.
Nee, het is niet mogelijk de batterijstatus af te lezen. Als de batterij laag is, zal de LED erg langzaam groen knipperen of het UltraBoard zal onregelmatig gedrag vertonen zoals verbinding verliezen of moeite hebben met pairing etc.
Met welke besturingssystemen is het toetsenbord compatible?
Windows Vista, 7, 8 en 10. Mac OS 10.5.x of hoger. Wat andere besturingssystemen als Linux, Android, IOS etc. betreft, is het zo dat het toetsenbord in principe werkt, zolang het systeem USB keyboards ondersteunt. Het kan echter zo zijn dat de sneltoetsen (multimedia toetsen etc.) niet goed werken op niet-Windows besturingssystemen.
Tijdens het proces van koppelen tussen het M-Board en de Macintosh™, is er een scherm dat “toetsenbord identificatie” toont. Moet ik op de toets naast de shiftknop drukken?
Deze boodschap kan genegeerd worden. Druk op de rode knop in de linker bovenhoek om het scherm te sluiten. Uw Macintosh™ zal het toetsenbord herkennen.