NB Aanpassing van de BIOS kunnen het beste gedaan worden door iemand van de IT afdeling, niet door gebruikers zelf, om problemen in de Bios te voorkomen.

Microsoft Windows NT, 2000, and XP gebruikers
Klik Start, klik Run, and type regedit om de Windows registry editor te openen.
In de registry, open de onderstaande folders:

HKEY_CURRENT_USER\
Control Panel\
Keyboard\
In de keyboard folder, is er een tab "InitialKeyboardIndicators" met een waarde van 0, 1, of 2.
Hierbij de betekenis van de waarden.

0 = Num Lock is turned OFF after the logon.
1 = Disable Num Lock.
2 = Numlock is turned ON after the logon.
Hoe ASCII codes gebruiken zoals Alt+cijfercombinatie om bv ö ü ä etc. te krijgen?
Type: Fn + Alt + code (bijv. 127) het symbool of de letter verschijnt dan direct, wanneer dit niet het geval is typt u dan nog eens: ENTER-toets.
De code (bijv. 127) moet u intypen middels het geïntegreerde numerieke deel, dus wanneer u de ‘1’ wilt intypen moet u: Fn + ‘J’ intypen, etc.
(Num loc k moet dus aanstaan). Of u gebruikt een los numeriek deel en typt daarop de cijfers in.

Een lijst met alle Alt-codes is hier te vinden: http://www.altcodes.nl/
Hoe kan ik de sneltoetsen bovenaan het keyboard gebruiken?
De sneltoetsen Open; Save; Print; Cut; Copy; Paste is een groep handige commando’s onder MS Office software en kunnen ook in MS Office programma’s gebruikt worden.
My favoriete zal alleen werken na het openen van de internet browser, i.e. Internet Explorer. Deze werkt niet onder Firefox.
E-mail zal werken met Outlook of Outlook Express. Als je deze toets gebruikt, activeer je het programma Outlook of Outlook Express.
Met welke besturingssystemen is het Q-board compatible?
Windows 98, XT, 2000, Vista, Win. 7,  8 en 10.
Wat andere besturingssystemen aangaat, zoals Mac, Linux etc, is het zo dat het S-board in principe werkt, zolang het systeem USB keyboards ondersteund worden.