Terug

Breed scala aan ergonomische producten voor de beeldschermwerker

BakkerElkhuizen bied je een breed assortiment ergonomische producten. Het productportfolio omvat alles wat een beeldschermwerker nodig heeft op de werkplek, met uitzondering van verbruiksartikelen, visuele display-eenheden en besturingssystemen.
Breed scala aan ergonomische producten voor de beeldschermwerker
Verschillende product categorieën
Het assortiment van BakkerElkhuizen bestaat uit zeventien verschillende productcategorieën.  Alle categorieën dragen bij aan een meer ergonomische werkplek.  Dat zijn muizen, toetsenborden, laptopstandaards, tablethouders, documenthouders, monitorstandaards, monitorarmen, zit-sta-bureaus, voetsteunen, CPU-houders, veiligheidsschermen, laptoptassen, muismatten, polssteunen, bureauschermen, welzijnssoftware  en taakverlichting. Je kunt op onze productpagina's in één oogopslag de voordelen van elk product ontdekken en hoe het ene product verschilt van het andere in dezelfde categorie.

Categoriefolders
BakkerElkhuizen heeft verschillende productcategorieën, die een breed assortiment aan verschillende productsoorten bevatten, bijvoorbeeld de muizen, laptopstandaards, documenthouders, toetsenborden en monitorarmen. Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om het meest geschikte product te selecteren, hebben we enkele categoriefolders voor jou ontwikkeld. Met behulp van deze folders kun je eenvoudig een overzicht krijgen van de verschillende productsoorten. Daarnaast kun je direct de producteigenschappen zien en kun je deze vergelijken. Op deze manier kun je eenvoudig het meest geschikte product (en) voor jou vinden.
Naar onze product categorieën
Duurzame materialen
Een groot deel van ons assortiment is al gemaakt van duurzame materialen en is weer recyclebaar. En niet alleen het productportfolio van BakkerElkhuizen wordt duurzamer, BakkerElkhuizen streeft naar meer duurzaamheid in de hele supply chain. Het begint bij de fabrikant en eindigt in duurzame verpakkingen
Lees meer over duurzaamheid
Work smart and feel good
Met de productoplossingen van BakkerElkhuizen creëer je een wereld waarin iedereen slim werkt en zich goed voelt. BakkerElkhuizen wil optimaal werkgedrag stimuleren. Dit omvat de afwisseling tussen dynamisch zitten, staan en pauzes nemen om fysieke en mentale bewegingen te stimuleren.

De WORK & MOVE welzijnssoftware is een persoonlijke coach, die voldoende afwisseling biedt tussen digitaal schermwerk en mentale en fysieke beweging.  De software adviseert over een optimaal werk-beweging-pauze ritme op basis van  de persoonlijke behoeften van de medewerker en helpt bij het creëren van een individueel ritme. Kleine pop-upvensters worden op het scherm getoond en motiveren om tussen de 10 seconden tot een half uur te pauzeren  of de medewerkers te vertellen wanneer het tijd is om op te staan in combinatie met een verstelbaar zit-en-sta bureau.  Door periodieke mentale en fysieke bewegingsmomenten in te bouwen blijf je geconcentreerd en energiek,  worden er minder fouten gemaakt en verbetert de kwaliteit van het werk.
Probeer WORK & MOVE gratis
Uitstekende kwaliteit
BakkerElkhuizen biedt oplossingen met unieke ergonomische kenmerken van een passende kwaliteit. De uitstekende kwaliteit van de producten zorgt voor een ergonomische manier van werken voor de gebruiker. De hoge kwaliteit van de producten garandeert ook dat ze lang meegaan in het dagelijks gebruik. Dat betekent een lange productlevenscyclus, wat een groot voordeel is voor de klanten omdat het niet nodig is om onze producten vaak te vervangen. Ook wordt het milieu minder belast.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten, daarom hebben wij besloten om ons garantiebeleid aan te passen. Voor alle producten die je bij ons koopt geldt in ieder geval de wettelijke garantie, maar meestal gaan we verder. 
Registreer jouw product hier
Oplossingen voor elke werkplek
In elke prijsklasse vind je een oplossing. En natuurlijk voor elke vorm van werkplek. De werkplekken kunnen bijna overal zijn (bijvoorbeeld in een café, in de trein, in de vergaderruimte, thuis of bij een klant) en kunnen op elk moment worden gecreëerd. Bijvoorbeeld devaste kantoorwerkplek, de shared-desk, de mobiele werkplek of het thuiskantoor.  Het doel is een optimaal werkgedrag en een mensgerichte werkplek, die de gezondheid, veiligheid, het comfort en de productiviteit van de beeldschermwerkers verhoogt.

Wil je weten hoe je een werkplek inricht? Lees meer in ons artikel:
Whitepaper: het inrichten van een werkplek
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal