Terug

Duurzaam Huren

BakkerElkhuizen maakt voor jou de "cirkel" rond. In plaats van onze hardware producten te kopen, een tijdje te gebruiken en uiteindelijk weg te gooien, kan je ze gewoon bij ons huren. Wij noemen dit: "duurzaam huren".
Duurzaam Huren
Wat is duurzaam huren?
Wij bieden onze B2B eindklanten de mogelijkheid om onze producten te huren in plaats van ze te kopen. Dit heeft als voordeel dat je als bedrijf bijdraagt aan duurzaamheid, want we nemen alle gebruikte producten terug en zorgen voor hergebruik of recycling. Na de gebruiksperiode geven wij de producten aan onze recyclingpartner voor een milieuvriendelijke verdere verwerking, als producten niet kunnen worden hergebruikt.   

Interesse in het huren van producten? Contacteer ons via onderstaande knop.
Neem contact met ons op!
 

Wat zijn de voordelen van duurzaam huren?

Duurzaamheid
BakkerElkhuizen neemt alle gebruikte producten terug en zorgt voor hergebruik en/of recycling.
Return on investment
Zonder investering spreid je de kosten over de periode waarin jouw mensen profiteren van de "optimale" werkplek. Dat betekent directe ROI zonder investeringen.
Directe kosten
Alle uitgaven vloeien rechtstreeks in jouw winst- en verliesrekening, waardoor activering en afschrijving (soms over langere perioden) niet nodig zijn.
Erg makkelijk
BakkerElkhuizen bedient jou tegen een minimale besteding van jouw tijd en geld. Wij zorgen voor financiering, leveringskosten en retourkosten.
Hoe werkt het huurproces?
1. Wanneer je geïnteresseerd bent in het huren van onze oplossingen, hoeft de totale waarde van jouw project slechts boven de €2.500 te liggen.2. Kies uit drie verschillende periodes 36, 48 of 60 maanden voor de huur.3. Vervolgens berekenen we jouw individuele aanbod op basis van de geselecteerde producten en de gebruiksperiode. Het mooie is, dat jij maar één maandvergoeding betaalt, terwijl wij betalen voor financiering, bezorgkosten en retourkosten.  ​
4. Nadat je je kredietwaardigheid is gecontroleerd, ontvang je het contract ‘Sustainable Rental’.


5. Dit contract tussen jou en ons wordt door jou ondertekend en geretourneerd samen met het SEPA-incassomandaat. ​


6. Nadat het contract bij ons binnen is, sturen wij jou de producten toe. ​
7. Wanneer de gebruiksperiode voorbij is, informeer jij BakkerElkhuizen over de hoeveelheid en de soort producten die retour moeten. ​8. Je ontvangt een retourformulier en kunt de producten klaarmaken voor retour. ​9. Wij halen de producten op en de maand erna stoppen wij met factureren. 
 
Altijd de laatste en beste producten
Een ander voordeel van het huren is, dat jouw medewerkers altijd over de nieuwste ergonomische producten beschikken. Het is bewezen dat een prettige werkomgeving, een goed uitgeruste werkplek en alle benodigde werkmaterialen de medewerkerstevredenheid verhogen en de productiviteit en creativiteit bevorderen.

Help jouw medewerkers hun beste werk te doen door al deze dingen te optimaliseren. Gezonde medewerkers zijn gelukkiger en effectiever en je kunt enkele maatregelen nemen om dit te behouden en te bevorderen. Individuele ergonomische apparatuur en meubels dragen in grote mate bij aan het werkgeluk van medewerkers. Ergonomie, als een tak van de beroepswetenschappen, beschrijft dat de arbeidsomstandigheden moeten worden aangepast aan het individu. Het doel is om de stress en spanningen te verminderen - en minder impact hiervan op de mentale kant van de werknemer toe te staan - van het werk en tegelijkertijd het vermogen van mensen om te presteren te verbeteren. Daarom moet jij zorgen voor up-to-date en kwalitatief goede ergonomische hulpmiddelen voor jouw werknemers.
Geïnteresseerd in duurzaam huren?
Met ons duurzame huuraanbod sla je twee vliegen in één klap. Je biedt jouw medewerkers de nieuwste ergonomische oplossingen, investeert in hun gezondheid en levert een duurzame bijdrage aan het milieu. Ben je geïnteresseerd in duurzaam huren, laat het ons weten en neem contact met ons op!
Neem contact met ons op!
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal