Selecteer uw regio

Download als PDF

Praktische handleiding: kantoormedewerkers zijn topsporters

1. Verbeter concentratie en creativiteit door elk uur herstel te stimuleren
Beeldschermwerkers kunnen hun werkprestatie aanzienlijk verbeteren door ieder uur een herstelmoment in te lassen, én bij voorkeur zelfs 3 minuten hun werkplek te verlaten en een korte wandeling te maken. De creativiteit stimuleert u door in beweging te komen. Door tijdens een herstelmoment even van de werkplek weg te lopen, even een frisse neus te halen of zelfs een korte wandeling te maken, zo kijkt u bij terugkomst weer met een frisse blik naar uw werk. Op deze manier verkrijgt u wellicht nieuwe inzichten waaraan u eerder nog niet had gedacht.

Echter, medewerkers vergeten zelf deze herstelmoment in te lassen. Onze WORK & MOVE software is essentieel om medewerkers hieraan te herinneren. WORK & MOVE coacht medewerkers om voldoende herstelmomenten in te lassen. Dit gebeurt door meldingen op het scherm en geeft proactief terugkoppeling over het herstelgedrag en de werkprestatie. De software is gebaseerd op beproefde wetenschappelijke inzichten om medewerkers in beweging te krijgen en beter te laten presteren.

 
2. Verhoog werksnelheid door vrij instelbare grote schermen
Zorg voor een groot scherm van minstens 19 inch. Dit is essentieel om snel en efficiënt te kunnen werken. Kleinere schermen zorgen voor prestatieverlies. Een monitorarm stelt medewerkers in staat om het beeldscherm snel en gemakkelijk in de voorkeurspositie in te stellen. De space-arm is een oplossing die zich in de praktijk bewezen heeft als praktisch en duurzaam.Bij gebruik van meerdere programma’s op uw scherm is een tweede beeldscherm een optie om de werksnelheid verder te verhogen. Meer informatie over het werken met meerdere schermen en hoe u deze kunt instellen kunt u vinden in de de whitepaper werken met twee of meer beeldschermen.
 
3. Verhoog uw werksnelheid door een compact toetsenbord met een lichte kleur toetsen
Het UltraBoard 950 is een speciaal ontworpen compact toetsenbord. Het numerieke deel is los verkrijgbaar. De lichte kleur toetsen zorgen voor een hogere typesnelheid. Dit toetsenbord is  doorontwikkeld op gebruikersvriendelijkheid.
 
4. Verhoog verder uw werksnelheid met behulp van ergonomische accessoires, zoals een toetsenbord, muis en laptopstandaard
Het werken op een laptop kan ten minste 17% sneller door een extern (compact) toetsenbord (lees meer over de voordelen van een compact toetsenbord), muis en een laptopstandaard te gebruiken. De laptopstandaard (lees ons uitgebreider artikel over de voordelen van een laptopstandaard) kan aan de laptop vast zitten zoals bij de zeer dunne Ultrastand. De geïntegreerde laptopstandaard is echter een maatwerkoplossing. Andere alternatieven zijn compacte, dunne en lichte oplossingen waar u uw laptop in kunt plaatsen, zoals de de Ergo-Q260.

Daarnaast kunt u de werksnelheid verhogen door het gebruiken van een externe muis. De touchpad van de laptop werkt namelijk een stuk langzamer dan een externe muis. Een ergonomische én snelle muis is bijvoorbeeld de DXT muis of de Evoluent D. Meer weten over het kiezen van de juiste muis? Download dan de whitepaper: hoe kies ik de juiste muis?
 
Download als PDF
Registreer u nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist u dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Al geregistreerd?
E-mail / Gebruikersnaam
Wachtwoord
Ik heb nog geen account?
Registreren
Registreer u nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist u dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mail
Wachtwoord
Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een nieuw wachtwoord
E-mail
Meer informatie
Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus