Terug

Werkplek: Flexibel op kantoor

De hybride werknemer met een flexibele werkplek op kantoor deelt deze met anderen en moet de werkplek snel en gemakkelijk aan zijn of haar behoeften kunnen aanpassen. Thuis kan hij kiezen voor een individuele werkplek of hij kan er voor kiezen onderweg te werken.
Werkplek: Flexibel op kantoor
Je eigen persoonlijke accessoires
Als hybride werker zijn veel accessoires erg belangrijk voor je. Muizen en toetsenborden zijn nog steeds de meest gebruikte accessoires voor beeldschermwerkers, dus het is belangrijk om een ​​muis en toetsenbord te hebben die passen bij jouw persoonlijke voorkeuren en werkzaamheden. Daarom raden we je aan verschillende muizen en toetsenborden uit te proberen om erachter te komen welke je fijn vindt en welke het beste voor jou werkt. Kies je voor een ergonomische muis en toetsenbord, dan verhoogt dit je productiviteit en verklein je de kans op klachten.

Ook het hebben van een goede bureaustoel is belangrijk. Een goede zithouding is noodzakelijk om nek- en rugpijn en andere lichamelijke klachten te voorkomen. Bureaustoelen zijn er echter in alle soorten, maten en uitvoeringen. Daarom is het goed om te weten wat voor soort bureaustoel je wilt.
Bekijk al onze producten
Gebruik een documenthouder als je veel met documenten werkt
Hoe lees je een boek? Dat klopt, je houdt hem in een optimale kijkhoek voor je. Dus, werk je veel met fysieke documenten, of gebruik je je tablet veel? Plaats ze centraal voor je lichaam als je aan een computerscherm werkt, en dus tussen het scherm en het toetsenbord.
Bekijk onze documenthouders
Kies voor een transparant safety screen
COVID19 heeft een blijvende invloed op onze kantooromgeving. Wanneer je op een veiligere manier op kantoor wilt kunnen werken én ook het contact met je collega's wilt behouden, dan adviseren wij je de BE Safety Screens eens te bekijken. De BE Safety Screens zijn spatschermen die eenvoudig uit te klappen zijn en gemakkelijk en snel op het bureau geplaatst kunnen worden.

Naast hygiënische bescherming bieden deze schermen ook audiovisuele privacy doordat er is gekozen voor akoestisch materiaal gecombineerd met transparante PET-G ramen.
Bekijk onze safety screens
Gebruik een monitorarm die je kunt aanpassen aan jouw wensen
Elke Filex Galaxy Arm is aan te passen aan jouw eigen wensen. Voor deze werkplek is gekozen voor de dubbele arm inclusief een laptopplatform. Hierdoor is het eenvoudig om van een mobiele werksituatie over te stappen naar de flexible werksituatie aan een gedeeld bureau.

De Filex Galaxy Modular Dual is een modulaire monitorarm en is geschikt om twee schermen los van elkaar zijn in te stellen. Bij deze variant is er echter gekozen om in plaats van twee schermen in te stellen, één scherm en één laptopplatform in te kunnen stellen. Op het laptopplatform kun je je laptop eenvoudig en snel op goede positie naast het externe scherm plaatsen.
Bekijk onze monitorarmen
 

Wellicht ook interessant?

Werkplek: Voornamelijk op kantoor (vaste werkplek)
Werkplek: Voornamelijk op kantoor (vaste werkplek)

De hybride werknemer met als primaire werkplek een vaste en individuele werkplek...

Wat zegt de wet over werken?
Wat zegt de wet over werken?

Volgens de Rijksoverheid (2021) mag er maximaal 12 uur per dienst en maximaal 60...

De implementatie van een goed 'Hybrid Working' beleid
De implementatie van een goed 'Hybrid Working' beleid

Ons doel is alle beeldschermwerkers in staat te stellen, ook na COVID-19, hun...

Whitepaper: het inrichten van een werkplek
Whitepaper: het inrichten van een werkplek

In dit artikel vind je een beknopte handleiding om je werkplek comfortabeler en...

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal