Terug

Werkplek: Voornamelijk op kantoor (vaste werkplek)

De hybride werknemer met als primaire werkplek een vaste en individuele werkplek op kantoor werkt slechts incidenteel op andere locaties. Zijn kantoorwerkplek moet eenmalig optimaal aan hem worden aangepast.
Werkplek: Voornamelijk op kantoor (vaste werkplek)
Een eigen muis, toetsenbord en bureaustoel
Voor jou als hybride werker zijn een aantal accessoires erg belangrijk. Nog steeds zijn de muis en het toetsenbord de meest gebruikte accessoires voor beeldschermwerkers, het is dus belangrijk dat je een muis en toetsenbord ter beschikking hebt die bij jouw persoonlijke voorkeuren en werkzaamheden passen. Wij adviseren je dan ook enkele verschillende muizen of toetsenborden te testen zodat je erachter komt welke je fijn vindt en welke dus het beste bij jou past. Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een ergonomische muis en toetsenbord zal dit je productiviteit verhogen en daarnaast de kans op klachten doen afnemen. 

Daarnaast is het ook belangrijk dat jij beschikt over een goede bureaustoel. Een goede zithouding is een must om nek- en rugklachten en andere fysieke problemen te voorkomen. Echter, bureaustoelen zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Het is dus erg belangrijk om inzichtelijk te hebben wat voor bureaustoel je wilt. 
Hulp nodig bij het kiezen van de juiste bureaustoel?
Gebruik een documenthouder als je veel met documenten werkt
Hoe lees je een boek? Dat klopt, je houdt hem in een optimale kijkhoek voor je. Dus, werk je veel met fysieke documenten, of gebruik je je tablet veel? Plaats ze centraal voor je lichaam als je aan een computerscherm werkt, en dus tussen het scherm en het toetsenbord.
Documenthouders
Ga voor onze BE Safety Screens
COVID19 heeft een blijvende invloed op onze kantooromgeving. Binnen veel kantoren wordt nog steeds de 1,5 meter in acht genomen. De norm van “1,5 meter kantoor" vereist hygiëne, discipline, voldoende afstand en veiligheid. Veilig en beschermd werken met de computer wordt essentieel en BakkerElkhuizen ondersteunt je daarbij.

Dit doen wij doormiddel van een spatscherm/kuchscherm. Naast hygiënische bescherming bieden deze schermen ook audiovisuele privacy doordat er is gekozen voor akoestisch materiaal gecombineerd met transparantie.
Safety Screens
Gebruik onze WORK & MOVE Desk
Op kantoor adviseren wij onze WORK & MOVE Desk te gebruiken. Dit bureau is eenvoudig op de juiste zit- en stahoogte in te stellen. Het bureau heeft zijn voorkeursmaat van 160 cm bij 80 cm. Dit is dus ideaal voor elke kantooroplossing.
Zit-sta bureaus
Gebruik een modulaire monitorarm
Werk je met 1, 2, 3 of meer schermen op kantoor? Kies dan voor een modulaire monitoarm. Dit is een monitorarm die zich makkelijk laat aanpassen en die eenvoudig is uit te breiden. Met onze configurator stel je je monitorarm zelf samen en kun je al jouw wensen werkelijkheid laten worden. Voortaan werk jij ergonomischer en productiver dan ooit tevoren!
Stel nu je eigen monitorarm samen
 

Hulp nodig bij het inrichten van je werkplek?

16 tips voor gezond en efficiënt werken
16 tips voor gezond en efficiënt werken

Een ergonomische werkplek bevordert het comfort en de productiviteit van...

Whitepaper: het inrichten van een werkplek
Whitepaper: het inrichten van een werkplek

In dit artikel vind je een beknopte handleiding om je werkplek comfortabeler en...

Whitepaper: Optimaal werken met twee of meer beeldschermen
Whitepaper: Optimaal werken met twee of meer beeldschermen

We werken tegenwoordig bijna standaard met meerdere programma’s...

Waarom een monitorarm een goede aanvulling op een ergonomische werkplek is.
Waarom een monitorarm een goede aanvulling op een ergonomische werkplek is.

Een ergonomische werkplek bevordert het comfort en de productiviteit van...

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal