Terug

Werkplek: Voornamelijk thuis

Je hebt niet één vaste werkplek. Hoofdzakelijk werk je thuis en de overige tijd werk je vaak op kantoor of een externe locatie. Deze locaties zijn niet afgestemd op jou waardoor het belangrijk is dat je op deze locaties zo goed mogelijk kunt werken. Jij als hybride werknemer die zijn werk hoofdzakelijk thuis verricht, moet over apparatuur beschikken die hem een ideale ergonomische ondersteuning biedt. Op kantoor en elders kan hij ook mobiel werken.
Werkplek: Voornamelijk thuis
Kies een muis en toetsenbord
Voor jou als hybride werker is een draadloze muis een echte musthave. Je kunt ze een draadloze muis gemakkelijk meenemen. En door middel van een dongle verbind je deze snel en eenvoudig. Daarnaast heb je geen last van kabels waardoor je meer bewegingsvrijheid dan bedrade muizen. En dankzij de verbeterde levensduur van de batterij van draadloze muizen, kun je maanden lang werken met volle batterijen of een opgeladen batterij.

Een toetsenbord dat past bij jou werkzaamheden en persoonlijke voorkeuren is ook erg belangrijk. Je kunt een draadloos toetsenbord gemakkelijk meenemen, je hoeft niet naar je muis te reiken waardoor je de belasting van je armen en schousders vermindert. 
Gebruik een monitorarm
Ongeacht met hoeveel schermen je werkt, het is belangrijk dat je scherm(en) goed staan ingesteld. De juiste kijkhoogte- en afstand zijn moeten altijd goed ingesteld worden om klachten aan de nek of ogen te voorkomen. Dit helpt je gezonder en ergonomischer te werken, én tevens zal dit de productiviteit van je werk ten goede komen!

Om ten alle tijden je beeldschermen goed te kunnen instellen adviseren wij je gebruik te maken van monitorarmen die gemakkelijk in te stellen en te veranderen zijn. Om deze reden hebben wij de Filex monitorarmenserie, de meest modulaire monitorarm op de markt, met trots in ons assortiment opgenomen. Wij hebben zeven kant-en-klare standaardconfiguraties én daarnaast is het mogelijk je eigen persoonlijke opstelling samen te stellen. Voortaan stel je je scherm(en) eenvoudig op de juiste hoogte en afstand en werk je ergonomischer dan ooit tevoren!
Bekijk nu al onze monitorarmen voor jouw werkplek
Zorg voor een goede bureaustoel
Waar dat je ook werkt, een goede bureaustoel is erg belangrijk. Omdat wij Nederlanders nog steeds het overgrote deel van onze werkdag zittend doorbrengen is het belangrijk dat je een stoel hebt waar je fijn op zit.

Wij bij BakkerElkhuizen vinden het echter ook belangrijk dat je een bureaustoel hebt die een actieve en ergonomische zithouding stimuleert. De HÅG Capisco is het perfecte voorbeeld van zo'n stoel. Een Capisco bureaustoel biedt je eindeloze mogelijkheden om te zitten of om half rechtop te staan. Je wordt geïnspireerd om in beweging te blijven; naar voren, naar achteren of zijwaarts. Wat voor u het meest comfortabel aanvoelt.
Bekijk onze bureaustoelen
Zit-sta bureau
Het laatst onderdeel van deze werkplek is het bureau. Wij adviseren ten zeerste om gebruik te maken van een zit-sta bureau of zit-sta platform. Een zit-sta bureau of platform zorgt namelijk voor meer variatie in werkhoudingen gedurende de dag. Dit leidt tot minder ongemakken, in rug, nek en schouders in vergelijking met het uitsluitend verrichten van zittend werk aan een "normale" tafel of bureau.

Het effect van het afwisselen van staan en zitten heeft als gevolg dat je concentratie lang op peil blijft en de prestatie van je werk verbetert!
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal