Terug

Vacature Industrieel Ontwerper

Ben jij die zelfstandige Industrieel Ontwerper die ideeën graag tot producten laat groeien?
Vacature Industrieel Ontwerper
Als Industrieel Designer (ontwerper) ben je een belangrijke schakel in het vertalen van een mogelijke oplossing of productidee naar de uiteindelijke productie van BakkerElkhuizen hardware producten. BakkerElkhuizen is de internationale specialist in ergonomische hardware-oplossingen. Onze innovatieve oplossingen motiveren computergebruikers fysiek en mentaal meer te bewegen, efficiënter te werken, een goede houding aan te nemen en afwisseling aan te brengen tijdens computerwerkzaamheden.
Binnen het R&D-team zoeken wij versterking. Jij komt met jouw skills, enthousiasme en doorzettingsvermogen ons R&D-team versterken, dat momenteel bestaat uit een initiator (ideeën), procesbewaker en diverse externe deskundigen. 

Ben jij die Industrieel Ontwerper die graag de vrijheid krijgt om vanuit een idee te gaan zoeken en te pionieren naar de beste oplossing? En dan bedoelen wij de beste oplossing zowel qua design als qua productie. Uiteraard nemen wij bij de toekomstige producten onze milieu-verantwoordelijkheid. Het circulair en recyclebaar maken van onze producten neem jij daarom vanzelfsprekend mee in de oplossing.
bakkerelkhuizen
Functie
Voor de invulling van de functie is enige ervaring noodzakelijk om zelfstandig tot een oplossing te komen vanuit ontwerpuitdagingen. Je kent het productontwikkelingsproces als geen ander en verstaat de uitdagingen van de verschillende fases. Naast je ontwerp- en designs-skills heb je een goed inzicht in de productie- en materialisatie mogelijkheden. Passend binnen onze strategie is focus op het continu werken aan innovatieve oplossingen noodzakelijk.
 
Jouw takenpakket bestaat uit
  • Begeleiding van het gehele productontwikkelingsproces, waarin je het programma van eisen bewaakt maar zeker ook de voortgang bij externe partijen.
  • “Rapid proto typing” middels 3D tekeningen of andere door jou te kiezen visuele uitwerkingen is voor jou geen probleem.
  • Nadat binnen het R&D-team het programma van eisen is bepaald maak jij, eventueel samen met een externe designer, het design.
  • Na goedkeuring van het design en prototype vind je de juiste externe producent.
  • Constructief en kritisch samenwerken binnen het R&D-team met als doel te komen tot de beste oplossingen.
  • Werken aan Redesigns van bestaande producten.
Jouw talenten
Voor de invulling van deze functie dien je een industrieel ontwerp-opleiding of Industrial design-opleiding (HBO of universitair) afgerond te hebben waarbij ergonomie jouw belangstelling heeft. Daarnaast is het van belang dat je goed kunt communiceren met alle betrokkenen in een R&D-proces. Vanwege de zelfstandigheid binnen de functie is ervaring noodzakelijk.

Wie zijn wij?

“WORK SMART, FEEL GOOD” brengt BakkerElkhuizen naar haar afnemers van producten, maar ook zeker naar onze eigen collega’s. BakkerElkhuizen is de internationale specialist in het ontwerpen, distribueren en verkopen van ergonomische hardware- en softwareoplossingen. Wij leveren met onze oplossingen een bijdrage aan het fysieke- en mentale welbevinden van computergebruikers. Onze innovatieve oplossingen motiveren computergebruikers fysiek en mentaal om meer te bewegen, efficiënter te werken, een goede houding aan te nemen en afwisseling aan te brengen tijdens computerwerkzaamheden. En dat al meer dan 25 jaar! We doen dit binnen een Internationaal team van ongeveer 40 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vught. Ons kantoor is gevestigd op de prachtige en inspirerende locatie Zionsburg.
  • Meer dan 25 jaar!
  • Work Smart, Feel Good!
  • Internationaal merk.

Solliciteren?

Spreekt het bovenstaande je aan en wil jij BakkerElkhuizen mee naar het volgende niveau tillen? Stuur dan een bondige motivatie incl. CV naar Bianca den Ouden. Voor nadere informatie kun je Bianca ook bellen op +31 6 2189 6563.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal